- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Δελτίο Τύπου " Ο ΑΘΛΕΩΝ "

Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύνδεσμος Σάμου
''Ο ΑΘΛΕΩΝ''
Ερασιτεχνικό σωματείο-τμήμα καλαθοσφαίρισης


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20-02-2016 το πρώτο μίνι τουρνουά μεταξύ του συλλόγου μας και της ΑΕ Καρλοβάσου .

Ένα τουρνουά που έλαβε χώρα στο ΚΔΓ Καρλοβάσου και διήρκησε 3 ώρες. Εκεί έλαβαν μέρος όλα τα τμήματα του σωματείου μας παίζοντας μίνι αγώνες με τα αντίστοιχα τμήμα της ομάδας του Καρλοβάσου .
Πρώτοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ποιο μικροί της παρέας, οι ακαδημίες μας, οι οποίες προσέφεραν πλούσιο θέαμα και καταχειροκροτήθηκαν παρόλο το πολύ νεαρό της ηλικίας τους ( 6-7 χρονών) . Ακολούθησαν τα κορίτσια της ομάδος μας ( τμήμα κορασίδων ) οι οποίες λόγο έλλειψης αντίστοιχης ομάδας έπαιξαν με τα αντίστοιχα αγόρια της ηλικίας τους . Ένα καλό τέστ , εάν λάβεις υπόψιν πως ήταν ο πρώτος αγώνας της ζωής τους !!!! Αναμένουμε να τις δούμε και σε επίσημους αγώνες , όταν οι υπεύθυνοι αποφασίσουν να τους διοργανώσουν . Και η ημέρα έκλεισε με τον αγώνα μεταξύ των παμπαίδων οι οποίοι μετά την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα παίδων δείχνουν πως από αγώνα σε αγώνα βελτιώνονται. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι στις προπονήσεις και τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστούν σε όλα τα πρωταθλήματα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του Καρλοβάσου και κυρίως τους Καραβασίλη Ιωάννη , Δημήτρη Κιάσσο και τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαούνη
για την τέλεια οργάνωση και διοργάνωση των αγώνων. Με την σειρά μας τους περιμένουμε στο Βαθύ για να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία τους .
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: