- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Κύπελλο Ερασιτεχνών : AΠΟ Κερατσινίου –ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Σάμου 2-0

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πέρασε το Κερατσίνι μετά από την νίκη πρόκριση επί του Πυθαγόρα με 2-0  . Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, τελικά το πέτυχε στο 20΄ ο Κουρκούτης με σουτ έξω από την περιοχή .
Το 2-0 έγινε στο 67΄ με αυτογκόλ, μετά από σουτ του Γκιάτα η μπάλα βρήκε στον Μαστρογιάννη άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μπακασέτα.
Ο Πυθαγόρας δεν απείλησε σε καμία στιγμή του αγώνα τον αντίπαλο του και φυσιολογικά ήρθε η ήττα από την ομάδα του Πειραιά .
Διαιτητής: Μαχαίρας, Βασιλάκης, Αραβίδης (Αθηνών)
ΑΠΟ Κερατσίνι: Τσαλκιτσίδης, Σφυρογιαννάκης, Γουργιώτης (76΄ Καζάλας), Αγγελάκης, Βαττής, Μπατής, Φούντας, Γκιάτης, Μαριόλης (60' Χανιώτης), Τουρνάς, Κουρκούτης (37΄ Ψυχογιός Λ.Τ.)

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας : Μπακασέτας, Σαπουνάς, Μαστρογιάννης , Κοντάρας , (70΄ Ευγενικός), Ιωαννίδης, Καραδήμος (73΄ Μαργαρώνης), Σαράντου, Κουρλετάκης, Κατσίκας, Κάρσας, Τσεβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: