- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας- ΑΕ Καρλόβασι 0-0 (Φωτο)

Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας 1ος όμιλος 3η Αγωνιστική
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας- ΑΕ Καρλόβασι 0-0
Μέτριο παιγνίδι με δυνατά μαρκαρίσματα και από τις δυο ομάδες.  Καλύτερα πατήματα είχε η ομάδα του Καρλοβάσου και την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα . Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το αξιόλογο πέραν από μια κλασική ευκαιρία που δεν κατάφερε να την μετατρέψει σε γκολ ο Σταμ. Βελάνης  
στο 18΄ όταν μετά από κόρνερ έπιασε  κεφαλιά εξ επαφής αλλά  ο Μπακασέτας τερματοφύλακας του Πυθαγόρα απέκρουσε και αποσόβησε  το βέβαιο  τέρμα. Στο 19΄ τραυματίστηκε ο Ντάγιας του Καρλοβάσου έβγαλε τον ώμο του και τη Δεύτερα μπαίνει  χειρουργείο, να σημειώσουμε ότι ο γιατρός του αγώνα του έδωσε τις πρώτες βοήθειες  έβαλε το τον ώμο στη θέση του  και τον έστειλε στο νοσοκομείο αλλά όπως μάθαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα   υπήρχε και κάποιο σπάσιμο.  Ο Ντάγιας αντικαταστάθηκε από τον Σέφα.  Ο Πυθαγόρας προσπάθησε  με αντεπιθέσεις να κάνει κάτι αξιόλογο όμως είχε απέναντι του μια καλά στημένη άμυνα.
Στην επανάληψη δεν άλλαξε το σκηνικό.  Το Καρλόβασι έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 58' μετά από σέντρα του Πλατίνγκου ο Σταμ. Βελάνης  βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και με  εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του Πυθαγόρα έπιασε την  κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Μπακασέτα άουτ.
ΑΨΕΣ Πυθαγόρα: Μπακασέτας, Σαπουνάς, Μαστρογιάννης, Κοντάρας, Ιωαννίδης ,Καραδήμος (45΄Βαγιανός ), Μαργαρώνης,  Λεκιώτης,  Τσεβάς,  Κάρσας,  Σαράντου.
ΑΕ Καρλόβασι: Καλατζής,  Ταμβακολόγος , Τσερβανάκου,  Ντάγια ( 18΄Σέφα),  Μουλιός,  Δριτσάκης ,Τσομπάι,  Καραμαρούδης,  Βελάνης,  Πλατίνγκος,  Α.Κατσιάνης (Γ. Κατσιάνης).
(Νίκος Οικονόμου)
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: