- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Αρίσταρχος –Αναγέννηση 4-0 (Φωτο)

Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη νίκη με 4-0 πέτυχε ο Αρίσταρχος στην 1η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας .
Ο Αρίσταρχος ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο . Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηανδρέου έκλεισε την Αναγέννηση στο μισό γήπεδο και σφυροκοπούσε την εστία του Ζαχαριόγλου .


 Το σκορ άνοιξε στο 2΄ο Ψιψίνης με κεφαλιά , στο 18΄ο Καραμπίνης έκανε το 2-0 και στο 32΄με πέναλτι που κέρδισε ο Ηλιάδης και εκτέλεσε ο Καραμπίνης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη δεν έγιναν πολλές φάσεις στις δυο εστίες , στο 62΄ αποβλήθει με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζήσης από την Αναγέννηση , στο 72΄ το σουτ του Ψιψίνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαχαριόγλου , το σκορ έκλεισε ο Μπακόλας στο 90΄με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

 Αναγέννηση: Ζαχαριόγλου, Γαλιατσάτος, Καραχριστοδούλου , Τάτσης, Αζιζάϊ, Ποζίδης, Λελεντζής, Μπαζιάνης, Ζήσης, Λαναράς, Κανιάς .
Αρίσταρχος: Ασωνίτης, Ηλιάδης, Γαλανής, Μπαξεβάνος, Μόρτος, Κρητικός, Σούλιας, Παρασκευάς, Μπακόλας, Καραμπίνης, Ψιψίνης.
Διαιτητές :Αράπος   Συριανόγλου  Παντούδης
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: