- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΕ Καρλοβάσου κατέκτησε το Σούπερ Καπ Σάμου

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας- ΑΕ Καρλόβασι 0-2
Το Καρλόβασι  επικράτησε 2-0 του Πυθαγόρα Κοντακαιίκων και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Σάμου  , σε ένα τελικό που φιλοξενήθηκε  στο στάδιο Καρλοβάσου   και ήταν αφιερωμένος  στη μνήμη του Αχιλλέα Μανδάλου και του Ιωάννη Μάρκου , όπου απονεμήθηκαν  τιμητικές πλακέτες σε μέλη των οικογενειών τους. Επίσης στη έναρξη του αγώνα  τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Μέτριο παιγνίδι και από τις δυο ομάδες  με τον Πυθαγόρα να έχει δοκάρι στο 11΄με τον Τσεβά. Το σκορ για το Καρλόβασι άνοιξε ο Πλατίγκος στο 21΄ μετά από ιδανική αντεπίθεση  και εύστοχο πλασέ (σκορ ημιχρόνου).  Στην επανάληψη ο Πυθαγόρας βγήκε μπροστά να ισοφαρίσει χωρίς να τα καταφέρει , έτσι ο γρήγορος Τσιομπάι στο 70΄με διπλή προσπάθεια σε τετ α τετ έκανε το 0-2 και κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του .
Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τον πρώτο αγώνα για την σεζόν 2015-2016.
Στο 90΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο  Κοντάρας του Πυθαγόρα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν Διαιτητής :  Σφέτσιας , Σίπκας, Παπαδάμ,   4ος  Κατόπης

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας: Μπακατσέτας, Κοντάρας, Κοντογιώργος , Σαπουνάς, Ιωαννίδης, Καραδήμος , Σαράντου, Λεκάτης , Κατσίκας,  Κάρσας, Ταεβάς.

AΕ Καρλόβασι: Καλατζής , Ταμβακολόγος , Χατζ/νώλης, Τσαλαπατσάρης, Μουλιός, Δριτσάκης,  Τζιομπάϊ, Καραμαρούδης, Πλατίγκος,Μπράγκα , Κατσιάνης Α.
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: