- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Βόλεϊ: Α2 γυναικών ΑΣΣ Αναγέννηση - Α.Π.Σ Αλίμου 21/11/2015

Α΄ όμιλος 1ος υποόμιλος 5η αγωνιστική
Τον πιο κρίσιμο αγώνα για τη φετινή σεζόν δίνει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέως η Αναγέννηση με αντίπαλο τον Άλιμο, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να κάνει ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία . Η διοίκηση με δελτίο τύπου καλεί τους Σαμιώτες και τις Σαμιώτισσες να στηρίξουν την ομάδα με την παρουσία τους.

Αθλητικός Σύλλογος Σάμου «Αναγέννηση»
Τμήμα Βόλεϊ Δελτίο Τύπου

Το τμήμα βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου Σάμου «Αναγέννηση» καλεί τους Σαμιώτες και τις Σαμιώτισσες και γενικά όλους τους φιλάθλους, της Σάμου να παραβρεθούν και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας , στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του α΄ ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
 Ο Σύλλογος μας θα υποδεχτεί το Α.Π.Σ Αλίμου, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 μμ στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλεως Σάμου.
O συγκεκριμένος αγώνας όπως και οι επόμενοι εντός έδρας , είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Καλούμε το φίλαθλο κοινό με τη παρουσία του να στηρίξει τη προσπάθεια των αθλητριών της ομάδας μας.
Θα χαρούμε λοιπόν να σας δούμε όλους και όλες στο γήπεδο!
   Ο πρόεδρος                               Η έφορος
Φράγκος Θεολόγος                Κατερίνα Γαλάνη


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: