- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Μπάσκετ: Πρόγραμμα αγώνων κυπέλλου «Γιώργος Βαλής».

Σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής διεξαγωγής των αγώνων της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου, ξεκινούν οι αγώνες για το κύπελλο «Γιώργος Βαλής» 2015 – 2016. Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015
Σχολή Θετικών Επιστημών – ΑΣ Μαίανδρος στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου και ώρα 16:00.
ΑΣ Καρλόβασι – ΠΜΑΣ Κούρος στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου και ώρα 18:00.ΑΣΣ Αναγέννηση – ΑΟ Πολυκράτης στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος και ώρα 20:00.

Σύμφωνα με δήλωση του αθλητικού σωματείου ΓΣ Πανσαμιακός δεν θα συμμετέχει στους αγώνες κυπέλλου αλλά και στους αγώνες πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016. Έτσι ο προγραμματισμένος αγώνας κυπέλλου ΠΑΣ Ίκαρος – ΓΣ Πανσαμιακός, κατακυρώνεται υπέρ της γηπεδούχου ομάδας με σκορ 20 – 0.
Επίσης σύμφωνα με δήλωση του σωματείου ΑΣ Λαίλαπας, αποσύρεται από τους αγώνες κυπέλλου και πιθανώς και από τους αγώνες πρωταθλήματος. Έτσι ο προγραμματισμένος αγώνας ΑΣ Λαίλαπας – ΠΑΣ Ίκαρος κατακυρώνεται υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας με σκορ 0 – 20.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι αποχωρήσεις των ομάδων ΓΣ Πανσαμιακός και ΑΣ Λαίλαπας, φέρνουν την ομάδα ΠΑΣ Ίκαρος κατευθείαν στους ημιτελικούς αγώνες, όπου θ’ αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης ΑΣΣ Αναγέννηση – ΑΟ Πολυκράτης στην έδρα της νικήτριας (Σάμος ή Πυθαγόρειο).

Υπενθυμίζεται ότι η τροποποίηση που έγινε στην προκήρυξη του πρωταθλήματος ανδρών, ισχύει και για τους αγώνες του κυπέλλου «Γιώργος Βαλής» αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016 και αναφέρεται παρακάτω:

Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Ανδρών, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνουν ένα (1) αθλητή μέχρι είκοσι (20) ετών γεννηθέντες το 1995 και νεώτερο και ένα (1) αθλητή μέχρι δεκαοκτώ (18) ετών γεννηθέντες το 1997 και νεώτερο. Οι δύο αυτοί αθλητές θα αγωνίζονται υποχρεωτικά στο πρώτο δεκάλεπτο και ο χρόνος συμμετοχής τους αθροιστικά θα είναι 10 λεπτά το λιγότερο.

 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 20 και 18 ΕΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. Η ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.
Για την εφαρμογή των ανωτέρω, αρμόδιοι είναι οι Διαιτητές και ο Κομισάριος του αγώνα. Σε περίπτωση μη τήρησής τους, ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και το υπαίτιο Σωματείο θα μηδενίζεται.

Σε περίπτωση που δεν εφαρμόζονται τα ανωτέρω, η Επιτροπή Πρωταθλήματος, θα πραγματοποιεί ενδελεχή έλεγχο στα Φύλλα Αγώνων και ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ Η ΥΠΑΙΤΙΑ ΟΜΑΔΑ, έστω και αν η αντίπαλη δεν έχει υποβάλλει ένσταση.
(Πηγή
http://www.samosbasket.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: