- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΣ Σάμου: "Ο Γκιρτζίκης έβαλε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του"!

(Αναδημοσίευση από http://www.soccerplus.gr/)

Μετά την ΕΠΣ Μακεδονίας και η ΕΠΣ Σάμου με επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, την οποία κοινοποιεί προς τις Ενώσεις, αντιδρά με σκωπτικότητα, στην  προ ημερών επιστολή της ΕΠΟ με την οποίο, παραποιώντας την πραγματικότητα, επιχείρησε να παρουσιάσει την άτακτη υποχώρησή του στο θέμα των τακτικών δικαστών στο Διαιτητικό Δικαστήριο, που προήλθε κατόπιν αιτήματος του υφυπουργού Αθλητισμού, Στ. Κοντονή, ως εφαρμογή του καταστατικού.
Η ΕΠΣ Σάμου εκτός αυτού, θίγει με σκωπτικό ύφος και μια σειρά άλλων ζητημάτων θέλοντας να τονίσει τις αντιφάσεις, τις αστοχίες και τις ανακολουθίες του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Γκιρτζίκη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΠΣ Σάμου
Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε,
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, λάβαμε και διαβάσαμε την υπ’ αριθμ. 30263/8-10-15 (προς Ενώσεις) επιστολή σας. Η χαρά και η ικανοποίηση μας κύριε Πρόεδρε , έγκειται στο ότι αποδεικνύεται ότι είστε <<μετρ>> της τακτικής και της στρατηγικής! Ενώ με την έως τώρα τακτική και τις πράξεις σας, φαινομενικά δείχνατε ότι αποφεύγατε την τοποθέτηση τακτικών δικαστών στα Πειθαρχικά Όργανα της Ομοσπονδίας, ξαφνικά ....με αυτήν την επιστολή σας....βάζετε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του! Είτε Υπουργός είναι αυτός, είτε αντιπολίτευση είναι αυτή, είτε <<κατευθυνόμενος>> τύπος είναι αυτός....,είτε οποιοσδήποτε άλλος κακόβουλος , που είναι απέναντι σας. Μας αφήσατε όλους άναυδους κύριε Πρόεδρε! Εχθρούς και φίλους...!
Ας πάμε όμως παρακάτω.
Είναι χρέος μας επίσης κύριε Πρόεδρε, να εξάρουμε κ την προσήλωση σας στο Καταστατικό, το όποιο με μεγάλο φανατισμό και συχνότητα επικαλείστε. Το ίδιο επαινετικοί είμαστε και για την ισονομία που δείχνεται προς πάσα κατεύθυνση, άσχετα αν στην τελευταία Γ/Σ , συγκεκριμένο θέμα ημερήσιας διάταξης ,( το όποιο ήταν απόφαση της Εκτελεστικής και ήρθε προς επικύρωση στην Γ/Σ, όπως ρητά το Καταστατικό προβλέπει), ούτε καν συζητήθηκε ως έχει, παρά ψηφίστηκε μια άλλη πρόταση σας, που ούτε καν υπήρχε στα θέματα της Η/Δ. Και μ’ αυτό το μαγικό κύριε Πρόεδρε, αποδείξατε το πόσο ευφυής είστε, αφού μια προδιαγεγραμμένη ήττα, την μετατρέψατε σε ...σπουδαίο (κατά τον φίλα προσκείμενο σας τύπο) θρίαμβο, έστω και με παράβαση του άρθρου 29/5 του Καταστατικού.
Στην περίπτωση δε, που κάποιος άσχετος και κακεντρεχής ρωτήσει, το γιατί η απόφαση σας για την ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ δεν ίσχυσε και δεν ισχύει (π.χ και για την ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αφού και εκεί ισχύει κ μάλιστα για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το ίδιο καθεστώς, )μην δώσετε σημασία. Σίγουρα θα είναι εγκάθετος και ....πρόστυχος.
Όλα καλά λοιπόν κύριε Πρόεδρε.
Τώρα, αν υπάρχουν και κάτι μικροπροβληματάκια με την Εθνική μας, ε, ας κάνουμε λιγάκι ακόμα υπομονή. Τα πρώτα 30 χρόνια θα είναι δύσκολα, για ν’ αντιληφθεί κάποιος το τι συμβαίνει και το τι φταίει. Όπως και με την Κ.Ε.Δ....κύριε Πρόεδρε. Που όμως και εκεί, αν είμαστε σωστοί και δίκαιοι, οφείλουμε ν’ αναγνωρίσουμε την άοκνη προσπάθεια και αγωνιά σας, για να βρεθούν επιτέλους τα κατάλληλα πρόσωπα για την στελέχωση της. Σε τι φταίτε εσείς, αν έως τώρα ήταν όλοι ακατάλληλοι...;

Κύριε Πρόεδρε,
Όλα τα προαναφερόμενα, θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια συλλογιστική, η οποία όμως θέλω να πιστεύω, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε κανέναν νοήμονα και αξιοπρεπή άνθρωπο.
Χωρίς διάθεση υποτίμησης και μείωσης σας.

Νίκος Βακάλης πρόεδος ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ

Υ/Γ: 1.'Αληθεια κύριε Πρόεδρε, τι γίνεται με εκείνη την οικονομική ενίσχυση προς τις οικονομικά αδύναμες Ενώσεις και το σχέδιο σας γι αυτό, όπως ο Ταμίας της Ομοσπονδίας υποσχέθηκε σε κάποιο Δ/Σ, αλλά και στην Απολογιστική Γ/Σ; Θα τα εκταμιεύσετε να υποθέσω , πριν την επόμενη Γεν Συνέλευση;
2. Πόσο ακόμα θα περιμένουμε να μας κοινοποιηθεί η στελέχωση των νέων Επιτροπών κ των εφόρων των Εθνικών μας Ομάδων; Νομίζω ότι οι αποφάσεις της Εκτελεστικής, θα έπρεπε κατά το άρθρο 36/4 του Καταστατικού, να μας γνωστοποιούνται.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: