- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Βόλεϊ Α.Ο. Πολυκράτης: Δελτίο τύπου για το πανηγύρι στις 6 Αυγούστου στο Πυθαγόρειο

Το τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου μας, με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποίησε στο
Πυθαγόρειο και συγκεκριμένα στην περιοχή Ταρσανά, για το Παραδοσιακό Πανηγύρι στις 6 Αυγούστου σε συνεργασία με τον Δήμο Σάμου, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια φορείς και ανθρώπους που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της όμορφης αυτής βραδιάς που σαν στόχο είχε να διασκεδάσει το κοινό αλλά και να ενισχυθεί οικονομικά το τμήμα μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στο Λιμενικό Ταμείο, το Λιμεναρχείο Πυθαγορείου, τον Αντιδήμαρχο κο Βαλκαμλή Βασίλειο, τον Σύλλογο Αλιέων Πυθαγορείου ‘ο Αγ. Νικόλαος’, τον εφημέριο του Πυθαγορείου πάτερ Μανώλη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύλων ‘ο Ίμβρασος’, το αρτοποιείο ‘Βαλωμένος’, τους ανθρώπους του Συλλόγου που μαζί με τον πρόεδρο μας συνέβαλαν στο ψήσιμο, αλλά και τα παιδιά, αθλητές-τριες και γονείς αλλά και τους αφανείς ήρωες, που βοήθησαν εθελοντικά στην προετοιμασία αλλά και την ολοκλήρωση της επιτυχημένης αυτής εκδήλωσης. Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους και όλες όσες μας τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε να τους προσφέραμε μια ωραία βραδιά με κέφι, χορό και διασκέδαση.
Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς αφού μας τίμησε με την παρουσία του ο διεθνής πασαδόρος και νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής ο οποίος και δέχθηκε να φωτογραφηθεί με τις αθλήτριες μας.
Τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι πολύ σημαντικές αφού διατηρούν την παράδοση του τόπου μας αλλά και ενισχύουν οικονομικά τους συλλόγους μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: