- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Αναγέννηση Σάμου: Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στη μνήμη του Γρηγόρη Τσικριτέα

Δελτίο Τύπου
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο χθεσινός φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο Δημοτικό  Στάδιο Βαθέος μεταξύ του τμήματος ποδοσφαίρου της ομάδας μας και αυτού της Ενώσεως Αστυνομικών Σάμου, στη μνήμη του πολυαγαπημένου προπονητή Στίβου ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΙΚΡΙΤΕΑ.

Μεγάλη μερίδα φιλάθλων, αθλητών και παραγόντων της Σάμου έδωσαν το παρόν στηρίζοντας την  προσπάθεια ενίσχυσης της οικογένειας του εκλιπόντος τους οποίους και ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, τους αθλητές των δυο ομάδων που έλαβαν μέρος στο φιλικό αγώνα καθώς και τους διαιτητές (κ. Παπαδάμ – Κατόπη – Πλιάγκο) και το γιατρό κ. Τρικοιλίδη που αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.   Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι η ΕΠΣ Σάμου, και η ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου δείχνοντας σεβασμό προς το γεγονός άλλαξαν ή ανέβαλλαν προγραμματισμένους αγώνες που συνέπιπταν με την ώρα διεξαγωγής του εν  λόγω αγώνα.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Σάμου «Αναγέννηση»
11/05/2015  

Δεν υπάρχουν σχόλια: