- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Β΄ Κατηγορία: ΑΣΣ Αναγέννηση – ΑΨΕΜΕΣ Ανατολή: 1-3 Πρωταθλήτρια 2014-2015 η ΑΨΕΜΕΣ Ανατολή

Σε ένα μέτριο παιγνίδι η ομάδα της Ανατολής  κέρδισε την τυπικά γηπεδούχο  Αναγέννηση με 3-1   και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στη β΄  τοπική κατηγορία για το 2014-2015 και μαζί με την ομάδα της Σχολής θετικών Επιστημών ανεβαίνουν στην Α΄ τοπική κατηγορία .
Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 25΄με γκολ που πέτυχε ο Σκαπέτης με σουτ το 1-1 έκανε στο 67΄ο Χατζηπαναγιώτης στο 77΄η Ανατολή άγγιξε το 1-2 με τον  Μιχαήλ  με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντικοί της Αναγέννησης.
Το 1-2 τελικά έγινε στο 81΄ από τον  Τσαλίλη με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και το τελικό 1-3 από τον  Μιχαήλ στο 90΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ  όταν  η μπάλα χτύπησε πρώτα στο  δοκάρι και στα δίχτυα.
ΑΣΣ Αναγέννηση : Ζαχαριόγλου, Γαλιατσάτος, Μπαζιάνης, Τατσής, Κανιάς (Καραχριστοδούλου), Ποζίδης,  Μανίκας, Καλατζής, Δήμος (Λελεντζής), Σκαπέτης, Σκούρας.
ΑΨΕΜΕΣ Ανατολή: Χουσάς,  Λαθουράς (Νοταράς Β.),  Αχυρόπουλος,  Χατζηπαναγιώτης, Αρβανίτης,Τσαλίλης, Νοταράς Σ., Κρητικός, Μωραΐτης , Αζιζάϊ, Κοράκης (Mάκκυ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: