- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση: Τμήμα Βόλεϊ Κέρκη

Το τμήμα βόλεϊ του Κερκη Μαραθοκάμπου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή του Θανάση Πανούσο. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας έκανε να είναι μαζί μας την προηγούμενη σεζόν και να μας βοηθήσει τα μέγιστα στην ανασύσταση και την αναγέννηση του βόλεϊ στον Μαραθόκαμπο. Είμαστε όλοι υπερήφανοι που υπηρέτησε αυτή την ομάδα από την θέση του προπονητή. Για εμάς ήρθε σαν γνωστός μας και φεύγει σαν φίλος και ένας από εμάς…Του ευχόμαστε καλή συνεχεία στην πολλά υποσχόμενη προπονητική του καριέρα και ευχόμαστε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν σε υψηλότερο επίπεδο….

Το τμήμα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου επίσης ανακοινώνει την απόκτηση των παιχτών , από την ομάδα του Ιωνικού , Ηλιάδη Βασίλη ( πασαδόρος ) , Λεβογιάννη Θοδωρή (ακραίος) και Μανώλη Μάρκου( κεντρικός) που θα εκτελεί και χρέη προπονητή στην ανδρική και εφηβική ομάδα μας.
Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και ελπίζουμε στην βοήθεια τους για το βήμα παραπάνω στη νέα σεζόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: