- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Γκιρτζίκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Λευκό ψήφισε η ΕΠΣ Σάμου

Mε ευρεία πλειοψηφία ο Γιώργος Γκιρτζίκης εξελέγη την περασμένη Παρασκευή πρόεδρος της ΕΠΟ. Υπέρ της υποψηφιότητάς του ψήφισαν 51 Ενώσεις, ενώ τέσσερις επέλεξαν να ρίξουν λευκό.

Λευκό ψήφισε η ΕΠΣ Σάμου
Mε δήλωση στο Soccerplus o πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ψήφισε «λευκό» στις εκλογές για νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, ξεκαθαρίζοντας πώς η ψήφος του δεν είχε σχέση με το πρόσωπο του κ. Γκιρτζίκη αλλά με την γενικότερη κατάσταση στο ποδόσφαιρο.
«Το αποτέλεσμα όπως αυτό ανακοινώθηκε, αποτελεί μεγάλη επιτυχία του κ.Γκιρτζίκη και μεγαλώνει τις ευθύνες του. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Η αρνητική ψήφος της ΕΠΣ Σάμου, δεν είναι άρνηση προς το πρόσωπό του, αλλά άρνηση ως προς την αδιαφορία της υπάρχουσας κατάστασης προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ως προς το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Μακάρι να αποδειχθεί λανθασμένη η επιλογή μας».
Σύμφωνα με πληροφορίες την επιλογή του «λευκού» έκαναν και οι ΕΠΣ Μακεδονίας, Κυκλάδων και Κοζάνης.
(Πηγή www.soccerplus.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: