- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Δηλώσεις Γιώργου Αβραμίδη στο samossporτ και στον Νίκο Οικονόμου

Κύριε Αβραμίδη δηλώσατε σε εμάς αλλά και σε στενό φιλικό σας περιβάλλον τον περασμένο χειμώνα του 2013 ότι δεν θα ξανά ασχοληθείτε με τα διοικητικά του συλλόγου σας ! τι είναι αυτό που σας έκανε να πάρετε αυτή την απόφαση μετά μάλιστα και από μεγάλες επιτυχίες που είχατε ιδιαίτερα στο τμήμα του βόλεϊ.
Κύριε Οικονόμου η Αναγέννηση είναι μεγάλος σύλλογος με πλούσια ιστορία και με πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα της και μπορώ να πω μάλιστα ότι τα τελευταία χρόνια κάναμε όλοι μαζί ότι ήταν δυνατόν καλύτερο για την αναβάθμιση όλων των τμημάτων και ακαδημιών σε όλα τα αθλήματα! (μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο και ποδόσφαιρο) όλοι μαζί και ο κάθε ένας στο τμήμα του εργάστηκε όσο καλύτερα μπορούσε και αυτό φαίνεται από την παρουσία πληθώρας αθλητών και αθλητριών σε κάθε αθλητικό τμήμα.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Αναγέννησις με τα οποία συνεργάστηκα τα τελευταία έξι χρόνια και τους εύχομαι ακόμα καλύτερες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!
Αποφάσισα να αποσυρθώ από τα διοικητικά δρώμενα και δεν θα είμαι υποψήφιος στης νέες εκλογές του συλλόγου για καθαρά προσωπικούς λόγους που με θέλουν να μη μπορώ να βρίσκομαι όλο τον χρόνο δίπλα στης υποχρεώσεις της ομάδας μιας και θα απουσιάζω το μεγαλύτερο διάστημα από την Σάμο.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, τους προπονητές μας και ιδιαίτερα της αθλήτριες του βόλεϊ που μας χάρισαν πρωτάθλημα και μεγάλες στιγμές Χαράς και συγκινήσεις σε εμάς όλους αλλά και το θαυμάσιο φίλαθλο κοινό μας που μας ακολουθούσε σε κάθε μας προσπάθεια και αγώνα.
Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε ακόμα περίφημα και πιο όμορφα με το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει από της εκλογές και τους εύχομαι από τώρα καλή επιτυχία στο έργο τους και να συνεχίσουν να κρατάνε την Αναγέννηση ψηλά!!! εγώ θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα με την οποία έζησα πολλές συγκινητικές στιγμές ξεκινώντας ως προπονητής στην ανδρική και παιδική ομάδα ποδοσφαίρου και δημιουργώντας την πρώτη Ακαδημία ποδοσφαίρου στην Σάμο το 1992!!! 
Καλώ όλους να στηρίξουμε το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει και της προσπάθειες που θα καταβάλει για την συνέχεια του συλλόγου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: