- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Μπάσκετ Eιδικό πρωτάθλημα ανόδου για τη Γ΄ εθνική ανδρών : Η Ρόδος είδε το Χάρο με τα μάτια της, αλλά ανέβηκε στη Γ΄ εθνική

Δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί η ομάδα των Αγ. Θεοδώρων Αρχαγγέλου,αλλά είδε το Χάρο με τα μάτια της και μεταφορικά και κυριολεκτικά, καθώς οι αδελφοί Χάροι που παίζουν στον ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια Νάξου" μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, πούλησαν ακριβά το τομάρι τους.

Οι Ναξιώτες προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 15-18 για να μπει για πρώτη φορά μπροστά η Ρόδος 1'.46'' πριν τη λήξη του δεύτερου δεκαλέπτου, το οποίο έληξε με τη Νάξο μπροστά με βραχεία κεφαλή, 32-35. Η αντεπίθεση των Αρχαγγελλιτών ξεκίνησε στο τρίτο δεκάλεπτο που έληξε με τους Ροδίτες μπροστά 49-55.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Ναξιώτες κυνήγησαν το σκορ αλλά τίποτα δεν τους έβγαινε, σε αντίθεση με τα δύο πρώτα δεκάλεπτα και ο αγώνας έληξε με 59-70. Κατάμεστο το γήπεδο από φίλους και των δύο ομάδων.

Οι Ροδίτες στη Γ΄ Εθνική δίκαια.
 Αργά το βράδυ θα αναρτήσουμε και τον επόμνο αγώνα της ημέρας Ίωνες Χίου - Καρλόβασι


Αναμενόμενο... φινάλε!
   Λίγο-πολύ αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα στους αγώνες μπαράζ, αφού οι Άγιοι Θεόδωροι έκοψαν πρώτοι το νήμα και πήραν το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική, αφήνοντας δεύτερα τα Φανάρια Νάξου και τρίτους τους Ίωνες Χίου. Μακράν οι πιο αδύναμες ομάδες ήταν ο Αρίων Μυτιλήνης και η Α.Ε. Καρλοβασίου. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

http://www.12sports.gr/News_Teams.php?team=329&N_ID=37782

Δεν υπάρχουν σχόλια: