- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Α.Ο. ΣΑΜΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΑΧΩΝ

Ένα καταπληκτικό τριήμερο είχε την ευκαιρία να ζήσει με την επίσκεψη της στις Ράχες Ικαρίας  η ομάδα του ΑΟΣ. Σε ένα φανταστικο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα ,στον καλύτερο με διαφορά αγωνιστικό χώρο του Νομού Σάμου. Ολοι όσοι συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκείμένου να ικανοποιήσουν τους πολλούς θεατές που παρακολούθησαν τα παιχνίδια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Διαγόρα Ραχών και των ανθρώπων της για το στολίδι που προσφέρουν στη νεολαία της περιοχής.

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΑΟΣ συμμετείχε με 14 ποδοσφαιριστές , έδωσε 2 αγώνες (με Διαγόρα νίκη 3-0 και με Ικαρο ήττα 1-0). Αψογη η διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια.

Η φιλοξενία των διοργανωτών ήταν άψογη. Σύσσωμο το σωματείο του ΑΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα  τον πρόεδρο του Διαγόρα (κο Αργύρη Πολίτη), την Διοίκηση, τον ποδοσφαιριστή  Γ. Καττέ για τον χρόνο που αφιέρωσαν για να κάνουν τη παραμονή μας στο νησί όσο πιο ευχάριστη γινόταν. Επίσης τον εκπαιδευτικό –προπονητή κο Παρασκευόπουλο Μιχάλη και τον ποδοσφαιριστή του Ικάρου Ζαχαριαδη Κώστα για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και το ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ στον Αρμενιστή για τις υπηρεσίες που μας προσέφερε. Ιδιαίτερη μνεια στους φιλαθλους που παρακολούθησαν τα παιχνίδια και “αγκάλιασαν” με χειροκροτήματα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΑΟΣ και όχι μόνο.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΝΑΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Αποστολή ΑΟΣ: (Μαλλές Χρ. – Γκαιδατζόπουλος Δ.) Τσαλίλης Δ. , Νοταράς Γ., Μαργαρώνης Γ.,  Ροκάι Κ.,  Μούχα Κ.,  Χ’παυλου Γ.,  Τζάτζος Γ., Αζιζάι Αιμ., Κοράκης  Τζ., Μούτσος Κ., Γιάνκο Γ., Καρύδης Α., Χ’κωνσταντης Δ., Χουσάς Γ., Μαλλές Κρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: