- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Σάμου. Δηλώσεις Κουκούλα για το θέμα των γηπέδων (video)

Με τη συμμετοχή επτά υποψηφίων  διαιτητών και με εκπαιδευτή τον κ. Γ. Κουκούλα,   λειτούργησε από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η σχολή διαιτησίας της ΕΠΣ Σάμου.
Μετά το πέρας των μαθημάτων οι υποψήφιοι έδωσαν  γραπτές εξετάσεις.

Ο εκπαιδευτής (πρώην διαιτητής) κ. Γ. Κουκούλας έκανε δηλώσεις στο samossport ,  είπε για την θέληση των υποψηφίων για μάθηση και πόσο ικανοποιημένος είναι , ενώ στάθηκε στην ακαταλληλότητα των γηπέδων , όπου είπε ότι την  απόλυτη ευθύνη φέρνει ο δήμος που ενώ έχει πάρει  έγγραφο  εδώ και  14  μήνες  από την αποκεντρωμένη διοίκηση  δεν έχει κάνει τίποτα, έτσι 1000 και πλέον ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών αναγκάζονται  να καταφύγουν σε καφετέριες σε μπαράκια κλπ αντί να είναι στους  χώρους άθλησης.
Σε ερώτησή μας αν υπάρχουν τα ίδια προβλήματα σε άλλες ΕΠΣ, μας δήλωσε  όχι αυτό που γίνεται στη Σάμο δεν υπάρχει πουθενά,  ανυπαρξία όσο αφορά τους αθλητικούς   χώρους από τη δημοτική αρχή.
Η δημοτική αρχή  δεν έχει κάνει τίποτα εδώ και 4 χρόνια.
Τώρα που οι πολεοδομίες έχουν  πάει στους  δήμους έπρεπε ο δήμος να δώσει εντολή να νομιμοποιήσουν όλα τα γήπεδα που στερούνται αδείας,  όπως κάνουν όλοι οι δήμοι,  δεν μπορούμε να παίζουμε σε γήπεδα χωρίς άδεια. Κλείνοντας είπε μυαλό χρειάζεται  και βούληση.
  


(Νικ Οικονόμου )    

Δεν υπάρχουν σχόλια: