- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΟ Σάμου: Από τη μια σεμινάρια στα Δημοτικά Σχολεία για τα ναρκωτικά. Από την άλλη κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων η πλήρη αντίφαση


ΑΟ ΣΑΜΟΥ  12/09/2013
 
ΠΡΟΣ:
Βουλευτή Σάμου : κα Καλογερή Α.
Αντιπεριφερειάρχη Σάμου : κο Παπαθεoφάνους Θ.                                                       
Δήμαρχο Σάμο : κο Θάνο Σ.
Κοινοποίηση: EΠΣ ΣΑΜΟΥ , Μ.Μ.Ε

Το ΔΣ του ΑΟ ΣΑΜΟΥ  μετά τις τελευταίες εξελίξεις εξ΄αιτίας του  ενδεχόμενου αποκλεισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Νομό μας Ζητά την επ΄άοριστον αναστολή σφράγισης των εγκαταστάσεων εως ότου δημιουργηθεί ένα σύγχρονο νομοθετικό πλαίσιο με ρεαλιστικές προδιαγραφές το οποίο να προσαρμοσθεί στα τοπικά δεδομένα κάθε Νομού όπου θα λαμβάνονται υπόψιν σύγχρονοι και πραγματικοί αθλητικοί κανόνες όπως αυτοί διαμορφωνόνται στις τοπικές κοινωνίες ( πληθυσμός τόπου αθλητικής εγκατάστασης, χωρητικότητα εγκατάστασης , κατηγορία τοπικών σωματείων κ.α.) .

 Η χρονική στιγμή να εφαρμοσθεί ο νόμος του 1999 είναι επιεικώς άστοχη και μόνο ερωτηματικά δημιουργεί εάν λάβουμε υπόψιν στο τι συμβαίνει στη χώρα μας και που ο μόνος τρόπος διαφυγής και εκτόνωσης της νεολαίας είναι ο αθλητισμός.

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε την πρόταση του κ. Εισαγγελέα Σάμου να γίνονται σεμινάρια στα Δημοτικά Σχολεία για τα ναρκωτικά τα οποία το τελευταίο διάστημα είναι σε έξαρση στο νησί μας. Ας συλλογισθούμε όλοι μας τι θα συμβεί όταν γίνει πράξη η αντιαθλητική πολιτική η όποια θα σφραγίσει αθλητικούς χώρους, οι οποίοι δίνουν παλμό και πνοή στη περιοχή μας και οι οποίοι είναι αυτοί που δημιουργούν αναχώματα στους μεγάλους κινδύνους της εποχής μας.

 Τέλος θέλουμε να ζητήσουμε από τους τοπικούς άρχοντες να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις για τις οποίες επί σειρά ετών έχουν αδιαφορήσει με συνέπεια να έχουν σχεδόν καταστραφεί.  Είναι χαρακτηριστική η δήλωση πρόσφατα σε τοπικό σταθμό του Προέδρου της ΕΠΣΣ κ. Βακαλη ότι " .... έχουμε τα χειρότερα γήπεδα στην Ελλάδα..".  

  Ευελπιστούμε σαν σύλλογος να ξεπερασθούν τα προβλήματα και να συνεχίσουμε την πορεία μας όπως και όλοι οι σύλλογοι στο νησί μας αλλιώς εμείς οι παράγοντες , οι αθλητές , οι προπονητές και οι γονείς δεν έχουμε λόγο ύπαρξης και θα πρέπει να απαρνηθούμε την αγάπη και το ενδιαφέρον μας στον αθλητισμό και την εθελοντική ενασχόληση μας σ' αυτόν.
Ο  Δ.Σ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: