- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Θετικές εξελίξεις από το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων

Στο έκτακτο  δημοτικό συμβούλιο που έγινε  σήμερα στις 18:30 συζητήθηκε το θέμα αδειοδότησης των γηπέδων.
Με ομόφωνη απόφαση το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να δώσει στο ΔΟΠΠΟΝΑΣ το ποσοστό που του αναλογεί δηλαδή 150.000 ευρώ συν 60.000 ευρώ  επιχορήγηση από το δήμο σύνολο 210.000 ευρώ για αποκατάσταση   και συντήρηση των γηπέδων για να μπορέσουν να αδειοδοτηθούν .

Ήδη  τέσσερεις  μηχανικοί των τεχνικών υπηρεσιών  του δήμου   ελέγχουν και καταγράφουν  τις  εργασίες  που πρέπει να γίνουν  για να νομιμοποιηθούν τα γήπεδα  και να πάρουν αδειδότηση  ήδη έχουν έτοιμες τις εκθέσεις των  γηπέδων  της  δυτικής  Σάμου και συνεχίζουν στα υπόλοιπα της ανατολικής .

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ Τριανταφύλλου  στην ομιλία του δήλωσε ότι δεν θα βάλει κανένα πρόβλημα κάτω από το χαλί όπως γινόταν όλα αυτά τα χρόνια και θα αποκατασταθούν όλες οι  ατέλειες των γηπέδων και θα είναι όλα νόμιμα .

Για τα πρωταθλήματα ανέφερε  ότι είναι αισιόδοξος ότι θα ξεκινήσουν σύντομα με παρέμβαση του υφυπουργού και με ευθύνη της ΕΠΟ συνάμα θα εκτελούνται και τα απαραίτητα έργα.
 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: