- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοινώσεις Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 03-09-2013 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ( ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ) ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.   ( 03/09/2013
Ανακοινώσεις
MΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
Έγκριση Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λέσβου, του ΝΠΔΔ του Δήμου Λέσβου με την επωνυμία «ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» (Κύριος του έργου) και της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, για την υλοποίηση Πράξης με τίτλο «Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης : Εργασίες επισκευής και αναβάθμισης»
Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφασίζει κατά πλειοψηφία:


1. Εγκρίνει την τροποποίηση των παρακάτω άρθρων της Προγραμματικής Σύμβασης ως εξής :
άρθρο 2 παράγραφος 2.3 (υποχρεώσεις Δήμου Λέσβου) : Προστίθεται «Να διαθέσει το ποσόν των € 200.000,00 από πόρους του Δήμου. Η διαδικασία καταβολής του ποσού αυτού θα προσδιορισθεί με Απόφαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Σύμβασης και θα ενσωματωθεί στα τεύχη δημοπράτησης του έργου».
Η περίπτωση η της παραγράφου 2 «(η) Προμήθεια και τοποθέτηση νέας μεταλλικής κερκίδας και αντικατάσταση καθισμάτων υφιστάμενης κερκίδας καθώς και προμήθεια και τοποθέτηση δημοσιογραφικών θεωρείων» τροποποιείται ως εξής :
«Προμήθεια και τοποθέτηση νέας μεταλλικής κερκίδας και του αντίστοιχου σκεπάστρου,, που θα διατεθούν από την Γεν. Γραμ. Αθλητισμού και οι δαπάνες των οποίων δεν περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό της παρούσας Σύμβασης, αντικατάσταση καθισμάτων υφιστάμενης κερκίδας καθώς και προμήθεια και τοποθέτηση δημοσιογραφικών θεωρείων»
Το άρθρο 3 της Σύμβασης (Ποσά και πόροι χρηματοδότησης) τροποποιείται ως εξής :
«ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΡΟΙ – ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ
Ο συνολικός προϋπολογισμός για την εκτέλεση των έργων (& εκπόνηση μελετών) , της προγραμματικής σύμβασης θα είναι € 1.550.000,00, προερχόμενο κατά ποσόν € 1.350.000,00 από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και κατά ποσόν € 200.000,00 από πόρους του Δήμου Λέσβου. Η διαδικασία καταβολής του ποσού των € 200.000,00 από τους πόρους του Δήμου Λέσβου θα προσδιορισθεί με Απόφαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Σύμβασης και θα ενσωματωθεί στα τεύχη δημοπράτησης του έργου (ων). Αν απαιτηθεί θα καταρτισθεί ξεχωριστή προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ο Φορέας Υλοποίησης δεν μπορεί να αναλάβει συμβατικές δεσμεύσεις έναντι τρίτων, που υπερβαίνουν το παραπάνω ποσό, χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκριση από τον Κύριο του Έργου και με την προϋπόθεση ότι έχουν εξασφαλισθεί οι επί πλέον πιστώσεις.
2. Εγκρίνει την ενσωμάτωση των ανωτέρω σε νέο σχέδιο προγραμματικής Σύμβασης
3. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα αποφασισθέντα με τις ανωτέρω σχετικές αποφάσεις των συμβαλλόμενων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΗΡΟΥΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: