- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ: ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΟΠΟΝΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΝΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Κύριε Αντιδήμαρχε και Κύριε Πρόεδρε,

      Καταρχάς το ότι ενημερωθήκατε ……...πρωτίστως από τα Μ.Μ.Ε για τη επιστολή της ΕΠΣ Σάμου και μάλιστα για ……άλλη μια φορά είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω στο που και στο γιατί φταίει η ΕΠΣ Σάμου. Η επιστολή μας είχε σταλθεί  πρωτίστως σε εσάς και μετά κοινοποιήθηκε στους υπόλοιπους αποδέχτες .

 Το γιατί δεν ήλθε στην κατοχή σας είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει εσάς και όχι εμάς. Ήταν επιστολή επίσημη, πρωτοκολλημένη και με την απόδειξη αποστολής (fax) στην διάθεση την δική σας και οποιοδήποτε ενδιαφερομένου .

Αντίθετα, η  δική σας επιστολή δεν έφτασε ποτέ στα γραφεία της ΕΠΣ Σάμου. Εσείς ήσασταν, που την στείλατε μόνο στα Μ.Μ.Ε και με αποδέκτη προσωπικά εμένα.

Θα σας ακολουθήσω λοιπόν κύριε Αντιδήμαρχε και κύριε Πρόεδρε (για πρώτη και τελευταία φορά) .

       Συνεχίζοντας θα αναφερθώ στο μέρος του προλόγου σας και στον υπαινιγμό σας περί προσπάθειας από μέρους μας, δημιουργίας εντυπώσεων. Πάντα  για το αντίθετο προσπαθούμε. Δηλαδή για την πιστή αποτύπωση της πραγματικότητας.

    Πάμε λοιπόν παρακάτω κανείς δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει  το ορθόν της επιστολής μας (φυσικά ούτε και εσείς). Η ΕΠΣ πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ,  από την πλειοψηφία των ενημερωτικών ιστοσελίδων του νησιού μας, από διάφορες  σελίδες κοινωνικής  δικτύωσης συμπολιτών μας, από την σελίδα της εταιρείας που διοργανώνει την συναυλία αλλά και από αρκετούς αθλητές (που θορυβήθηκαν ), ότι στο στάδιο Σάμου θα διοργανώνονταν συναυλία. Με θεσμικό τρόπο και με πολύ κόσμιο ύφος σας στείλαμε ως οφείλαμε, μια επιστολή όπου σας παραθέταμε τον προβληματισμό μας . Σας παρακαλέσαμε  δε, για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της συναυλίας . Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο (επισυνάπτουμε ως αποδεικτικά στοιχεία των λεγομένων μας, φωτοτυπίες από διάφορες ιστοσελίδες στις οποίες αναγράφεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου το οποίο «κατέβασαν» από την ιστοσελίδα του Δήμου (πριν φυσικά αυτή διορθωθεί την ημέρα που βούιξαν τα ραδιόφωνα). Που λοιπόν ανακαλύψατε, το « κακόβουλο» της κίνησης μας; Και είναι αξιοπερίεργο το πόσο πολύ ενοχληθήκατε . Το προσπερνώ όμως αυτό και θέλω προσωπικά να σας συγχαρώ, για την απόφασή σας ν΄αλλάξετε τον τόπο διεξαγωγής της συναυλίας ,έστω και αν δεν έχετε το θάρρος να το παραδεχτείτε.

Κύριε Πρόεδρε του ΔΟΠΟΝΝΑΣ να σας ζητήσω και πάλι προσωπικά, συγνώμη, που δεν είχα αναγνωρίσει έως τώρα, το έργο σας . Έχετε απόλυτο δίκαιο. Διότι αν δεν ήσασταν εσείς αρμόδιος αντιδήμαρχος αθλητισμού :
       1.Το Στάδιο Σάμου θα ήταν ακόμα στην προηγούμενη άθλια κατάσταση δηλαδή, με τρύπες πηγή κινδύνων για την σωματική ακεραιότητα όσων αθλούνται σ΄αυτό. Τ’ αποδυτήρια θα ήταν ακόμη εστίες μολύνσεων. Το Στάδιο γενικότερα θα ήταν ακόμα σε κατάσταση «μπείτε σκύλοι αλέστε »  χωρίς φύλαξη και έρμαιο του οποιουδήποτε.
      2. Το Γήπεδο του Πολυκράτη θα ήταν ακόμα και αυτό στην προηγούμενη άθλια κατάσταση, με επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο χωρίς δημόσιες τουαλέτες και με τους εκεί παράγοντες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το διατηρούν σε κάποια υποφερτή κατάσταση.
 
       3.Το Γήπεδο του Φοίνικα θα ήταν ακόμα, χωρίς δημοτική μέριμνα, να το φροντίζουν και εκεί οι παράγοντες της ομάδας.
      4. Το Γήπεδο του Λαίλαπα θα ήταν ακόμα ασυντήρητο με τα «lux» αποδυτήρια χωρίς δημόσιες τουαλέτες και με το χορτάρι του γηπέδου να εμπεριέχει κάθε είδους καλλωπιστικό φυτό.  
 
       5. Το Γήπεδο Κοντακεϊκων θα ήταν ακόμη «χωμάτινο»  χωρίς δημόσιες τουαλέτες και θα εξακολουθούσε να είναι ακόμη μια τροπή του αθλητισμού στο νησί μας.
       6. Το Στάδιο Καρλοβάσου. Θα ήταν στα πρόθυρα καταστροφής θα ήταν ακόμη ασυντήρητο θα  είχε πάψει να είναι το στολίδι του αθλητισμού στο νησί μας και τέλος το σημαντικότερο…   
      7. Και φυσικά και δεν θα είχαμε τις τεράστιες επιτυχίες δύο μικρών παιδιών με πανελλήνιες διακρίσεις στον στίβο που τίμησαν, και διαφήμισαν όλο το νησί μας σε όλη την Ελλάδα.
 
Χάρη σε εσάς κύριε Πρόεδρε, (που με τις ……δομές σας, τις δραστηριότητες σας και την συνεχή σας   προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών, την ευαισθησία σας για την προστασία και συντήρηση των αθλητικών χώρων, όπως αναφέρεται εσείς στην επιστολή σας) τα παιδία αυτά είχαν τις ιδανικές συνθήκες προπόνησης (στα γαρμπίλια ) ώστε να φέρουν δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα.
Όλα αυτά χάρη σε εσάς κύριε Πρόεδρε . Εύγε σας λοιπόν. Να μου συγχωρεθεί, αν μου διέφυγε κάποια ακόμη δραστηριότητα σας. Θα οφείλεται σε αμέλεια.
Με εκτίμηση  ( αμοιβαία τα αισθήματα)   
Ο Πρόεδρος            
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ    
 
Υ/Γ. ( άσχετο )
ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: