- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Αναγέννηση Σάμου: Γιορτή βόλεϊ εσωτερικό τουρνουά

Σε μια πραγματική γιορτή του βόλεϊ εξελίχθηκε το τουρνουά που διοργάνωσε την
Παρασκευή 14-6-2013 η Αναγέννηση.
Μέσα από μια σειρά αγώνων, οι ομάδες τον τμημάτων που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι, να αποκτήσουν, μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων, νέες αγωνιστικές εμπειρίες και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.
Το κυριότερο όμως, δόθηκε η δυνατότητα στην προπονήτρια των Ακαδημιών και παγκορασίδων  Ανδριάνα ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, να παρακολουθήσει τις παίκτριες μικρές και μεγάλες όλης της ομάδας και να καταγράψει μέσα από ειδικά τεστ τις δυνατότητες και προδιαγραφές τους. Απώτερος στόχος μια προεπιλογή αθλητριών για τα επόμενα τμήματα του συλλόγου παγκορασίδων - κορασίδων και αυτό το τουρνουά ήταν η καλύτερη ευκαιρία για το σκοπό αυτό, αφού ήταν συγκεντρωμένες  συνολικά αθλήτριες από όλα τα τμήματα της Αναγέννησις.
Να θυμίσουμε ότι στο τουρνουά συμμετείχε και το νεοσυσταθέν τμήμα βόλεϊ τον Ανδρών σε μικτό σύνολο με την γυναικεία ομάδα και χειροκροτήθηκε για της εντυπωσιακές του ενέργειες.
Ακόμα αγωνίστηκαν και σε 2 σετ οι κορασίδες με την γυναικεία ομάδα και χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά και στα 2 σετ αθλήτριες από το τμήμα παγκορασίδων και οι εντυπώσεις που αποκόμισαν ήταν οι καλύτερες, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Το τουρνουά αυτό ήταν μια ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ, ενός συλλόγου που το τελευταίο χρόνο έχει στρέψει την προσοχή του στο γυναικείο βόλει και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη για την ευρύτερη περιοχή, αφού το μεράκι και η αγάπη των ανθρώπων του συλλόγου έχουν επιφέρει πολύ καλά αποτελέσματα.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έλαβαν τα συγχαρητήρια της ΕΟΠΕ δια του εκπροσώπου της, που βρέθηκε στους αγώνες μπαράζ στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ για την άνοδο της ομάδας στην Α' 2 κατηγορία.
Στο γήπεδο κοντά στης αθλήτριες και την διοίκηση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ βρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου κ.κ ΕΥΣΕΒΙΟΣ και έκανε λόγο για γιορτή του βόλεϊ κάνοντας ταυτόχρονα και την απονομή τον μεταλλίων και ειδικών τιμητικών πλακετών στα κορίτσια της πρωταθλήτριας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ενώ την απονομή του κυπέλλου έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Νίκος Τριανταφύλλου δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ.
Ο πρόεδρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ κ. Θεοφάνης Κουτζάς απένειμε στην πρωταθλήτρια παίκτρια της γυναικείας ομάδας Ανδριάνα ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ τιμητική πλακέτα ως την κορυφαία παίκτρια του πρωταθλήματος.

Ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ κ. Δημήτριος Φράγκος παρέδωσε αναμνηστικά διπλώματα στης πρωταθλήτριες και σε όλες της αθλήτριες των Ακαδημιών και της συνεχάρη για την αγωνιστικότητά τους.

Τέλος οι υπεύθυνοι της ομάδας ευχαρίστησαν τους γονείς που βρέθηκαν κοντά στα παιδιά τους και τις προσπάθειες της διοίκησης να συνεχίσει το έργο της και όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι της ομάδας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ, ανάλογα τουρνουά θα καθιερωθούν και θα γίνουν θεσμός. ( Πηγή http://samos2000goal.blogspot.gr/)






Δεν υπάρχουν σχόλια: