- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Στέργιος Μυτιληνού: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης…

(Αναδημοσίευση απο www.samosbasket.gr)
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Στέργιος Μυτιληνού στο Samosbasket, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Ίκαρος – Αναγέννηση την Πέμπτη 23 Μαϊου 2013. Ο Στέργιος Μυτιληνού μίλησε στην κάμερα του Samosbasket για την πρώην ομάδα του τον Ίκαρο, τι είναι αυτό που τον πλήγωσε από κάποιους όταν ήταν με μεταγραφή σε Πολυκράτη και ΒΑΟΛ Χίου.

Καταθέτει τη δική του άποψη για τα όσα του «έταξαν» οι άνθρωποι του Πολυκράτη και δεν έγιναν ποτέ. Μιλά για τον τίτλο που κατέκτησε με τη νέα του ομάδα τον ΒΑΟΛ Χίου και για τον επικείμενο αγώνα στα μπαράζ μεταξύ της ομάδας του και του Ικάρου. Μιλά για το μπασκετικό του μέλλον και για πολλά άλλα θέματα.

Επίσης ο Στέργιος Μυτιληνού με «σβηστή» την κάμερα μας είπε και άλλα, τα οποία γνωρίζαμε, απλά επιβεβαιωθήκαμε. Δεν αξίζει όμως να τ’ αναφέρουμε, γιατί πιστεύουμε ότι θα δώσουμε αξία σε ανθρώπους που πραγματικά δεν το αξίζουν.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη του Στέργιου Μυτιληνού ως αθλητή του ΒΑΟΛ Χίου.
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: