- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ​Σ ΣΑΜΟΥ 
 Νέος υπεύθυνος στο ποδοσφαιρι​κό τμήμα ο κ. Γιώργος ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
Σε αναζήτηση τεσσάρων με πέντε παικτών που θα ολοκληρώσουν το πάζλ του φετινού ρόστερ βρίσκονται οι άνθρωποι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Σαφάρι για παίκτες
Μετά της αποδεσμεύσεις παικτών που σκέφτονται εδώ και μερικές μέρες οι άνθρωποι της ομάδας έπεσαν με τα «μούτρα» στην <<αναζήτηση>> παικτών που θα στελεχώσουν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της νέας περιόδου.  Μετά την <<απόκτηση>> συμφωνία με δυο έμπειρους επιθετικούς, βασικό μέλημα είναι η ενίσχυση της άμυνας μια και στο κέντρο της άμυνας η ενδεχόμενη αποχώρηση ορισμένων παικτών, κάνουν την απόκτηση ενός δυνατού στόπερ σημαντική, όχι απλά σημαντική αλλά αναγκαία είναι και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ μια και η γραμμή αυτή έχει κενή την θέση.
Πέρα όμως από αυτές της θέσεις δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ακόμη ένας έμπειρος μέσος.
Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από της συναντήσεις του προέδρου κ. Φάνη ΚΟΥΤΖΑ με τον έμπειρο και νέο υπεύθυνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα κ. Γιώργου ΑΒΡΑΜΙΔΗ με τους προπονητές Ανδρών και Ακαδημιών και της εξελίξεις στο ζήτημα που ενδεχομένως θα δώσει πολλές μεταγραφικές «ευκαιρίες» στα νέα παιδιά της Ακαδημίας για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ την οποία επιθυμεί και προωθεί ο κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ για την νέα μεγάλη ξανά ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με δικά της παιδιά από τα παιδικά της τμήματα.

Τέλος ένας νεαρός ομογενής από την Γερμανία προτάθηκε στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ με την περίπτωση του να εξετάζεται απο τον  υπεύθυνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα κ. Γιώργο ΑΒΡΑΜΙΔΗ  .

Δεν υπάρχουν σχόλια: