- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΕΠΣ Σάμου
ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2011 -2012
ΑΟ ΣΑΜΟΥ – ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ- 2-1 στην παράταση
(1-1 κανονική διάρκεια του αγώνα)
Πρωταθλητής  2011-2012 ο ΑΟ Σάμου



ΑΟ ΣΑΜΟΥ – ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ : 2-1
Δίκαια  πρωταθλητής για την σεζόν 2011-2012 o ΑΟ Σάμου αν και στο τελικό των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή ο Πολυκράτης  δεν ήταν εύκολος αντίπαλος κατέβηκε πολύ διαβασμένος στο γήπεδο και δυσκόλεψε το φαβορί. Λίγο έλειψε να κατακτήσει και το πρωτάθλημα εφόσον δυο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα προηγείτο με 0-1 με γκολ που πέτυχε ο  Νοταράς Στ. στο 73΄, για να ισοφαρίσει ο Σίδερης Β. στο 78΄ και  να  οδηγηθεί  το  ματς στην παράταση με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γκολ της νίκης στο 10΄ της παράτασης με τον Γένσεν .
Να σημειώσουμε  ότι μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Πολυκράτη παρέλαβαν τα μετάλλια κανονικά  ενώ ο ΑΟ Σάμου με απόφαση της διοίκησής του τα μετάλλια και το τρόπαιο του πρωταθλητή παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδος.
ΑΟ Σάμου ( Μαλλές Χ.): Αλαγεωργίου,Σαχινόγλου, Καμπουράκης Β, Μούχα,Κοιμτζής, Σίδερης Ε., Κοκκινόπουλος, Πολυέζος, Σίδερης Π., Μαργαρώνης , Ροκάϊ,
Πολυκράτης  (Αρχοντούλης Ι.) :  Φουντουλάκος, Μανωλιός, Ανδεαδάκης, Ζέφη , Κωνσταντινίδης Σ , Μπακάϊ, Νοταράς Σ., Κυπραίος Ι., Ανδρέου, Φουστέρης, Κυπραίου Σ, Κυριαζής .

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΟ ΣΑΜΟΥ-ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: