- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Είναι από τις στιγμές που πρέπει να σταθείς γερά στα πόδια σου, να σφίξεις την καρδιά σου και να γράψεις μερικά λόγια για κάτι που σε πλήγωσε, που σ’ έκανε να στεναχωρηθείς, να δακρύσεις και να θυμώσεις. Και ειδικά όταν πρόκειται για την απώλεια ζωής ενός μικρού παιδιού, τότε τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Ένα παιδί που καλά – καλά δεν πρόλαβε να μάθει τι είναι ζωή, ένα παιδί που τώρα έδειχνε να πατά γερά στα πόδια του, ένα παιδί όπου οι γονείς του το καμάρωναν για όλες του τις δραστηριότητες.
Δυστυχώς όμως έρχεται κάποια στιγμή όπου ο Θεός έχει άλλα σχέδια για τον καθένα μας. Η κακιά η ώρα, η ατυχία της στιγμής; Όπως θέλετε πείτε το. Έτσι σήμερα το απόγευμα, απόγευμα Παρασκευής ο μικρός Κωνσταντίνος Κοϊμτζής έχασε τη ζωή στην άσφαλτο, έπειτα από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του. Δυστυχώς στον Κωνσταντίνο δεν δόθηκε ούτε μία ευκαιρία να παλέψει για την ζωή του, είτε παθαίνοντας κάποιο κάταγμα ή ότι άλλο, αλλά το πρόβλημα της αιμορραγίας που παρουσιάστηκε, αποδείχθηκε τελικά θανατηφόρο.

Τον Κωνσταντίνο έτυχε να τον γνωρίσω πολύ καλά, έπειτα από ένα ταξίδι που κάναμε στην Ικαρία, όπου συναντήθηκαν όλες οι Μικτές των νησιών του Αιγαίου. Παιδί φοβερό, εργατικό, λιγομίλητο και πολύ καλός χαρακτήρας. Σίγουρα θα έχουν να πουν πολλά περισσότερα οι προπονητές του, όπου κάθε μέρα ήταν μαζί του, εγώ όμως αυτά διαπίστωσα και στην πορεία των αγώνων των πρωταθλημάτων που λάμβανε μέρος και τον παρακολουθούσα διακριτικά, όσο αφορούσε τις αθλητικές του δραστηριότητες.

Τελευταία μας συνάντηση ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο στα γήπεδα μπάσκετ των Γυμνασίου Σάμου, όπου γινόταν το τουρνουά 3 με 3 και η ομάδα του Κωνσταντίνου κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία του.
Τραγική ειρωνεία. Τη βράβευση στην ομάδα του Κωνσταντίνου έκανε ο πατέρας του Γιάννης. Το τελευταίο μετάλλιο. Μια φωτογραφία που από την απόλυτη ευτυχία κατέληξε στην απόλυτη τραγωδία. Αυτά όμως είναι τα παιχνίδια της μοίρας, που κανείς φυσικά από μας δεν ξέρει κάθε μέρα που περνά, τις μας επιφυλάσσει.

Για τους γονείς του Κωνσταντίνου παρακαλούμε τον Θεό να τους δίνει δύναμη, κουράγιο, έτσι ώστε να κρατούν τη μνήμη του ζωντανή.
Κωνσταντίνε, μικρέ μου φίλε, από εκεί ψηλά, να μας βλέπεις και να χαίρεσαι μαζί μας. Να είσαι σίγουρος ότι κάθε καλάθι που θα βάζουμε και θα σηκώνουμε το χέρι μας στον ουρανό, θα είναι για σένα.
Καλό ταξίδι παιχταρά……………….
 Αλέξης………
Τ.Ε. ΕΟΚ ΣΑΜΟΥ
Ο  15 χρονος  Κωνσταντίνος  αγωνίζονταν στην ομάδα μπάσκετ του  Πολυκράτη.


Διαιτησία
Σ.Δ.Π. Σάμου  Δελίο Τύπου
Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και σύσσωμος ο Σ.Δ.Π. Σάμου εκφράζουν τη θλίψη τους και μεταφέρουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ιορδανίδη για τον χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα Αναστάσιο.

ΕΠΣ Σάμου Ποινολόγιο 23/09/2011
ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΡ.   του Σωματείου ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ 4Α.Η
ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜ.  του Σωματείου ΛΑΙΛΑΠΑΣ   2Α.Η.
ΠΑΡΘΕΝΙΔΗΣ ΟΔ.του Σωματείου ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1Α.Η.
ΒΕΛΑΝΗΣ  ΣΤ.) του Σωματείου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ  2Α.H
ΚΑΡΝΑΒΑΣ Η.   του Σωματείου ΜΕΣΑΡΙΑΣ   5Α.H
ΚΑΡΟΥΤΣΟΣ Α.  του Σωματείου ΔΙΑΓΟΡΑΣ   1Α.Η.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α-Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ   
  Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΑΝΔΡΩΝ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΗΜ/ΝΙΑ
ΩΡΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ–ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
25/9/
17:00
Χ΄ΕΛΕ/ΑΔΗ
ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ–ΔΙΑΓΟΡΑΣ
25/9/
10:15
ΣΑΜΟΥ
ΛΑΙΛΑΠΑΣ  –ΜΕΣΑΡΙΑ
25/9/
10:30
ΧΩΡΑΣ
ΕΝΩΣΗ     –ΙΚΑΡΟΣ
24/9/
13:00
ΣΑΜΟΥ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ– ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
25/9/
17:00
Β. ΚΑΛ/ΙΟΣ

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΗΜ/ΝΙΑ
ΩΡΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΚΕΡΚΗΣ   – ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ
24/9/
13:00
ΜΑ/ΜΠΟΥ
ΠΛΑΤΑΝΟΥ–ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
24/9
17:00
ΚΟΝ/ΚΩΝ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ –ΦΟΙΤΗΤΕΣ
25/9/
17:00
ΧΩΡΑΣ
ΣΠΑΘΑΡΑΙΩΝ –ΑΝΑΤΟΛΗ
25/9/
17:00
ΣΠ/ΡΑΙΩΝ

ΥΠΟΔΟΜΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΔΙΚΟ) – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9/2011
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΩΡΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ–ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
15:00
ΣΑΜΟΥ
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ–ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
15:00
Χ΄΄ΕΛΕ/ΔΗ
ΛΑΙΛΑΠΑΣ    ΕΝΩΣΗ
11:00
ΧΩΡΑΣ
ΑΟ ΣΑΜΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
11:00
ΣΑΜΟΥ
ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ–ΦΟΙΝΙΚΑΣ
15:00
ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
Τα Σωματεία ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ – ΑΣ ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ θα μετακινηθούν με το ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ και τα σωματεία ΑΟ ΜΕΣΑΡΙΑ – ΑΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ με το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ                    
Ο Δημήτρης Μανιώτης  στη  FOOTBALL LEAGUE-2  
2011-2012   ο  Διαιτητής  Μανιώτης  του  Σ.Δ.Π. Ανατ.  Αττικής  πρώην του Σ.Δ .Π Σάμου ανέβηκε με την αξία του στην FOOTBALL LEAGUE-2  το samossport  του εύχεται καλή σταδιοδρομία



Σ.Δ.Π. Σάμου 20/09/2011
ΠΡΟΣ
1)Ε.Π.Σ. ΣΑΜΟΥ
2) Επιτροπή Διαιτησίας
3)Μ.Μ.Ε.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς θα
πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη  21 Σεπτεμβρίου 2011
 και ώρα 19:00, στα  γραφεία του  Συνδέσμου μας η πρώτη
συγκέντρωση των διαιτητών  και ο καθιερωμένος   αγιασμός
για την νέα ποδοσφαιρική   χρονιά 2011-2012.
ΓΙΑ   ΤΟ  Δ.Σ.

 Βόλεϊ  19/09/2011
Την  παραίτησή  του  υπέβαλε   ο  πρόεδρος   της ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου  Δημήτριος  Ριζάκης    για τους παρακάτω  λόγους
Προς  Ε.Ο.ΠΕ.
Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου για τους παρακάτω λόγους:
1)Δυσκολία στη συνεργασία μεταξύ των μελών του Δ.Σ. ,
2)Η μη ανταπόκρισή σας σε λογικά μας αιτήματα με αποτέλεσμα η ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου να αισθάνεται τοπική β' κατηγορίας κυρίως όσον αφορά στην οικονομική υποστήριξη των σωματείων και του ΣΥΔΠΕ  Σάμου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
 ο παραιτηθείς πρόεδρος
της ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου
Ριζάκης Δημήτριος

Ακαδημίες   Volleyball   του  Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ 
Στον Αθλητικό Όμιλο Πολυκράτης  το μέλλον των ομάδων γυναικών και αντρών αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η αφοσίωση του Συλλόγου στην εξέλιξη νεαρών αθλητριών και αθλητών του βόλεϊ που θα τις στελεχώσουν μελλοντικά, επιτυγχάνεται με τη σωστή προετοιμασία.Το μέλλον του βόλεϊ είναι εδώ!........

Η Προσφορά των Ακαδημιών

       Στις Ακαδημίες δίνουμε μεγάλη έμφαση στην πειθαρχία, την καλή συμπεριφορά και δημιουργία κλίματος χαράς και διασκέδασης. Οι αθλήτριες και αθλητές του βόλεϊ όλων των ηλικιών μαθαίνουν από ειδικούς προπονητές να ακολουθούν τους βασικούς κανόνες σε θέματα διατροφής και υγιεινής ζωής, προπονητικής και ψυχολογίας που είναι απαραίτητα εφόδια για τη σωστή τους εξέλιξη. Οι υπεύθυνοι προπονητές βόλεϊ  κ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  & ΓΚΑΤΖΑΚΗ  ΖΩΓΡΑΦΙΑ παρακολουθούν και καταγράφουν όχι μόνο για τις ικανότητες τους στο βόλεϊ, αλλά και τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και όπου υπάρχει πρόβλημα σε επικοινωνία με τους γονείς λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα.

Στόχοι
       Οι Ακαδημίες του Α.Ο. Πολυκράτη έχουν στόχο την ανάπτυξη, εξέλιξη και ανάδειξη αθλητριών και αθλητών του βόλεϊ για τη στελέχωση των A’ ομάδων και λειτουργούν σε σύγχρονα πρότυπα. Επίσης, βασική επιδίωξη των Ακαδημιών είναι και η σωστή, υγιής διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας μακριά από τις κακές συνήθειες και τους «πειρασμούς» του σύγχρονου τρόπου ζωής. Ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με σχεδιασμό, οργάνωση και τη συνεχή διαδικασία βελτίωσης, ανάπτυξης και εξέλιξης της ποιότητας των προπονητικών μας προγραμμάτων.
       Έως σήμερα στις Ακαδημίες του Α.Ο. Πολυκράτη παρακολουθούν περισσότερα από 30 κορίτσια και αγόρια ηλικίας 7-12 ετών, κατηγορίας  ΜΙΝΙ τα οποία παίρνουν μέρος σε διάφορα τουρνουά, ενώ στα αγωνιστικά τμήματα Πανκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων προπονούνται και συμμετέχουν σε αγώνες τοπικών και παννεληνίων πρωταθλημάτων με πολλές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια .
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ : τηλ.  6973846981
& ΓΚΑΤΖΑΚΗ  ΖΩΓΡΑΦΙΑ : τηλ. 6979094590                
           ΗΜΕΡΕΣ  &  ΩΡΕΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ         
    
ΔΕΥΤΕΡΑ: 15:00-16:30      ΤΡΙΤΗ: 15:00-16:00              
 ΤΕΤΑΡΤΗ: 15:00-16:30   ΠΕΜΠΤΗ: 15:00-16:00 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 15:00-16:30  ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:30-12:00       
ΕΝΑΡΞΗ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ :  ΔΕΥΤΕΡΑ  19  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011
Δ.Α.Κ. (ΚΛΕΙΣΤΟ) :  ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  18/09/2011
ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2011 -2012 (Α΄ΤΟΠΙΚΗ ΦΑΣΗ)
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ
ΜΕΣΑΡΙΑ-  ΔΙΑΓΟΡΑΣ      2-1
ΙΚΑΡΟΣ -  ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ   8-1
Στην επόμενη φάση θα παίξουν 
ΙΚΑΡΟΣ- ΜΕΣΑΡΙΑ
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΕΝΩΣΗ   -  ΠΛΑΤΑΝΟΣ  : 11-0
ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ–ΛΑΙΛΑΠΑΣ: 1-3
Στην επόμενη φάση θα παίξουν 
ΕΝΩΣΗ   –ΛΑΙΛΑΠΑΣ
 Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ :5-6  Κανονικός αγώνας 1-1
παράταση 2-2    πέναλτι   3-4
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ-ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ :14-0 
Στην επόμενη φάση θα παίξουν 
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΜΟΥ  
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  :4-0
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΗ :5-2
Στην επόμενη φάση θα παίξουν 
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Α.Ε. ΒΑΘΥΛΛΟΥ-ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Η Αθλητική Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού ανακοινώνει, ότι έχει αρχίσει η λειτουργία των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, με την επίβλεψη και την καθοδήγηση διπλωματούχων προπονητών.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες παιδιών ηλικίας από 6 ετών και άνω,τα οποία θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του ποδοσφαίρου, πάνω σε σωστές βάσεις και να ενταχθούν έτσι στη μεγάλη οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου – Πανσαμιακού, μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και εγγραφές στους:
Γεροντή Ευριπίδη  τηλ. 6974957246  
Νταλαμανή Βασίλη  τηλ. 6976700335.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: