- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μπάσκετ 14/09/2011
Τουρνουά 3 με 3
Σας γνωρίζουμε ότι το διήμερο 17-18/09 θα γίνει τουρνουά μπάσκετ 3 με 3 στο Βαθύ Σάμου (πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη), με μπασκέτες που θα στηθούν στο χώρο νωρίτερα. Ώρα έναρξης το Σάββατο 17/09 (08:45). Το συγκεκριμένο τουρνουά αφορά σε αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το από το 2001 μέχρι και το 1993.

Όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη το Σάββατο 17/09/2011 το αργότερο μέχρι 08:45. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και λίγο πρίν την έναρξη του τουρνουά. Δηλώσεις όμως συμμετοχής έχουν σταλεί σε όλα τα Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια του νησιού, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις αναζητήσουν από τις Διευθύνσεις των Σχολείων ή από τους Γυμναστές των Σχολείων.

Θα διεξαχθούν διαγωνισμοί τριπόντων και ελευθέρων βολών, όπου οι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα, από τους χορηγούς της εκδήλωσης (CHAMPION και MOLTEN). Επίσης στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του κάθε ομίλου θα απονεμηθούν μετάλλια.

Η εκδήλωση γίνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), σε συνεργασία με τον Δήμο Σάμου και την ΤΕ Ε.Ο.Κ. Σάμου.
 
Από το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου.

2/3ΚΑΙ4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
 ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
16 ΟΚΤΩΒΡΙΟ
Υ

Ορίστηκαν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, οι ημερομηνίες των κληρώσεων στους δέκα ομίλους, που τελικά θα γίνουν σε τρεις διαφορετικές δόσεις, όπως συνέβη και τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Η αρχή θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, όπου θα λάβει χώρα η κλήρωση του 10ου ομίλου. Την επομένη (3 Οκτωβρίου) η διαδικασία θα φιλοξενηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ και στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες των ομίλων 5, 6, 7, 8 και 9. Το φινάλε στις κληρώσεις θα δοθεί στις 4 Οκτωβρίου στην Ημαθία, όπου θα γίνει η κλήρωση για τους πρώτους τέσσερις ομίλους.
Επίσημα στις 16/10 η σέντρα
Με επίσημη ανακοίνωση η επιτροπή της Δ’ Εθνικής έκανε γνωστό ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 16/10 αντί για τις 25/9 που προβλεπόταν από την προκήρυξη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι η έναρξη του Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012 αναβάλλεται για την Κυριακή 16.10.2011 (αντί 25.09.2011), λόγω εκκρεμοδικιών ομάδων της Ένωσης Β΄ – Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς και εκκρεμότητας που υπάρχει ως προς την διαδικασία αδειοδότησης των γηπέδων από τις Περιφέρειες».

ΕΠΣ Σάμου 08/09/2011
ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ 2011
Σας γνωρίζουμε ότι η Σχολή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σάμου θα γίνει την Παρασκευή 09/9, το Σάββατο 10/9 και Κυριακή 11/9. Μετά το τέλος των μαθημάτων θα ακολουθήσουν γραπτές εξετάσεις των υποψήφιων διαιτητών.
Δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί μέχρι και την παραμονή της έναρξης της σχολής να δηλώσει υποψηφιότητα.
Λαμβανομένου υπόψη ότι η σχολής διαιτησίας γίνεται μία φορά το χρόνο από εκπαιδευτή που ορίζει η ΕΠΟ, μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε διαιτητές ποδοσφαίρου και ν’ αγωνιστείτε από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
 
ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ
Σας γνωστοποιούμε, ότι, το Δ.Σ. της ΕΠΣ Σάμου κατά τη συνεδρίασή του της 31/8/2011 αποφάσισε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του Κανονισμού ΕΠΟ 2011 -12 « Σύστημα Διαιτησίας Ποδοσφαίρου» τον διορισμό στην Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣ των :
Αθανάσιο Σβαρνιά – Μέλος Δ.Σ. ΕΠΣ Σάμου -Πρόεδρος  
Θεμιστοκλή Καρανικολάου – πρώην Διαιτητή - Μέλος 
Μιχαήλ Αρβανίτη – πρώην Διαιτητή - Μέλος

Προγράμματα αγώνων ΕΠΣ Σάμου όπως προέκυψαν
από την  κλήρωση της  6ης Σεπτεμβρίου 
Β΄Κατηγορία- πρόγραμμα 
ΥΠΟΔΟΜΗΣ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  -KYΠΕΛΛΟ Υ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΥΔΡΟΥΣΑΣ
Ο Αγ. Αθανάσιος έχοντας πολλά παράπονα από την ΕΠΣ Σάμου δεν δήλωσε συμμετοχή για την  Α΄κατηγορία  και έτσι θα αγωνίζεται στην β΄ κατηγορία ο οποίος και προχώρησε σε έγγραφη διαμαρτυρία προς την ΕΠΟ και ΕΠΣ Σάμου την οποία και επισυνάπτομε Περισσότερα...... .

Αγώνες  Κυπέλλου  2011-2012
Α   Όμιλος Σάμου
Απ/τα
Κώδικας
Αρίσταρχος   -  Λαίλαπας
Α
Ένωση            - Πλάτανος
Β
      Β                          Α
Ζ

Β  Όμιλος Σάμου
Απ/τα
Κώδικας
Φοίνικας       -  Αναγέννηση
Α
Καρλόβασι    -  Λυκούργος 
Β
       Β                            Α
Η

Γ  Όμιλος Σάμου
Απ/τα
Κώδικας
Πυθαγόρας    -  Αγ, Αθανάσιος
Α
Πολυκράτης   -  Ανατολή
Β
         Β                            Α
Θ

Δ   Όμιλος Ικαρίας –Φούρνων
Απ/τα
Κώδικας
Μεσαριά       -   Διαγόρας
Α
Ίκαρος            -   Κουρσάρος
Β
         Β                           Α
Ι

Ημιτελική  φάση
Απ/τα
Κώδικας
           Η                         Θ
       Κ
            Ι                          Ζ
       Λ
Τελικός                 Λ                               Κ

  17 και 18/9/2011  οι  Αγώνες  Κυπέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: