- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
22730 24850
www.samossport.blogspot.com
ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ
Άλλη μια σαιζόν έφτασε στο τέλος και νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας βοηθήσατε στο έργο μας, για την σωστή αθλητική ενημέρωση σας . Πρωταγωνιστές στην αθλητική στήλη είστε όλοι εσείς που με την αγάπη σας, μας αναγκάσατε να γινόμαστε όσο μπορούμε καλύτεροι σε έναν τομέα όπου δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το χόμπι μας -η αγάπη μας για τον αθλητισμό. Για τα όποια λάθη μας ζητάμε την επιείκεια σας .
Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







Ο Πολυκράτης στέφθηκε πρωταθλητής με 56 βαθμούς, 3 παραπάνω από το δεύτερο Καρλόβασι πέτυχε 100 γκολ και δέχτηκε 14. Τα παιδιά του ΜΑΝΩΛΗ ΤΖΕΡΕΤΑ έκαναν πολύ καλή δουλειά εντός αγωνιστικού χώρου. Μια ομάδα, που κατά γενική ομολογία άξιζε την πρώτη θέση, αφού δεν γνώρισε την ήττα σε καμία από τις αγωνιστικές, παίζοντας παράλληλα πολύ καλή μπάλα, σκοράροντας συνεχώς και με μια αρκετά συμπαγή άμυνα που δύσκολα κάποιος κατάφερνε να την σπάσει. Έτσι με κάποιες πιθανές μεταγραφές, η ομάδα έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις να σταθεί με αξιώσεις στο σκληροτράχηλο πρωτάθλημα του περιφερειακού Πρωταθλήματος την νέα χρονιά. Μοναδικές απώλειες του πρωταθλητή Πολυκράτη ήταν οι 2 ισοπαλίες που τελικά δεν του στοίχισαν.







---------------------------------------------------------
Η ομάδα του ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ σταθερή, κάθε χρόνο και καλύτερη, με προσθήκη νέων παιδιών στην ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και από ατυχία δεν τερμάτισε στην πρώτη θέση με 53 βαθμούς, 17 νίκες- 2 ισοπαλίες και 1 ήττα τερμάτισε στη 2η θέση αφήνοντας πολλές ελπίδες για να μας εκπροσωπήσει με διακρίσεις στο περιφερικό πρωτάθλημα σε περίπτωση που δεν πάει ο πρωταθλητής Πολυκράτης όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας σε ραδιοφωνική εκπομπή ΛΑΚΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ.








-------------------------------------------------------
ΕΝΩΣΗ : ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατακτώντας το κύπελλο και τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς. Μαζί με τον ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ και το ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ήταν ένα σκαλοπάτι πάνω από τις άλλες ομάδες.






------------------------ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ :νεοφώτιστος στην Α΄ κατηγορία πέτυχε τον στόχο του και με το παραπάνω. Αν και δεν ξεκίνησε καλά κατάφερε στο Β΄ γύρο να μπει στο πνεύμα της Α΄ κατηγορίας και να τερματίσει στην 4η θέση με 26 βαθμούς.





------------------------------------------ΙΚΑΡΟΣ : ομάδα έκπληξη μόνο για τον 1ο γύρο που έκανε 7 νίκες και 3 ήττες και ήταν στις πρώτες θέσεις .Στο 2ο γύρο έλιωσαν τα φτερά του και σε 10 αγώνες έκανε 1 νίκη, μια ισοπαλία και 8 ήττες με αποτέλεσμα να καταλάβει την 5η θέση με 25 βαθμούς.








-------------------------ΦΟΙΝΙΚΑΣ: ένα καλό σύνολο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο που δεν έφερνε όμως αποτέλεσμα. Δυσκόλεψε πολύ τους πρωτοπόρους έχασε 1-0 από τον ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ και το ΚΑΛΟΒΑΣΙ και κέρδισε την ΕΝΩΣΗ εκτός έδρας και ήρθε τελικά 6ος με 24 βαθμούς.









--------------ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ: όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ,πότε εύκολα και πότε δύσκολα καταφέρνει να βρίσκεται στην Α΄ κατηγορία ,στην οποία τερμάτισε στην 7η θέση με 21 βαθμούς.










------------------------------ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ :δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και χρειάστηκε να φτάσουμε στην προ τελευταία αγωνιστική για να σιγουρέψει την παραμονή της στην κατηγορία και κατατάχθηκε στην 8η θέση με 18 βαθμούς μαζί με την ΜΕΣΑΡΙΑ και τον ΠΥΘΑΓΟΡΑ.









------------------------------------------ΜΕΣΑΡΙΑ: κάνοντας καλό ξεκίνημα και εκμεταλλευόμενη την έδρα της κατάφερε να έχει 10 βαθμούς στα πρώτα 7 παιχνίδια και όλα έδειχναν ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα παραμονής ,για να φτάσουμε στο παιχνίδι με τον ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ στο κύπελλο όπου έγιναν επεισόδια και διακόπηκε το παιχνίδι. Της αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από το πρωτάθλημα και τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές η έδρα της και έτσι μπήκε η ομάδα σε περιπέτειες και έφτασε ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό παίζοντας τα κρίσιμα παιχνίδια σε ουδέτερο γήπεδο .







---------------------------------
-ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ : από την επόμενη χρονιά θα παίζει στη Β΄ κατηγορία η ομάδα των Κοντακεικων .Δεν τα κατάφερε στον πρώτο γύρο τελείωσε με 6 βαθμούς .Προσπάθησε στο Β΄ γύρο αλλά η τριπλή ισοβαθμία δεν τον ευνόησε και έτσι ακολούθησε την ΑΝΑΤΟΛΗ στην Β΄ κατηγορία.









------------------------------------------ΑΝΑΤΟΛΗ : η ομάδα του Παλαιοκάστρου με πολλούς νέους παίχτες δεν μπόρεσε να κάνει ένα σύνολο και μοιραία βρέθηκε από νωρίς σε δυσμενή θέση και δίκαια παίζει στη Β΄ κατηγορία. Να σημειώσουμε ότι έχει πολύ καλή παιδική ομάδα με μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια: