- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήριο Α.Ο. Μεσαριάς στην Πανικαριακή αδελφότητα Αμερικής

Εύδηλος, 8/8/2017
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΑΡΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ   ΙΔΡΥΣΗ 1983

ΘΕΜΑ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ 3000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΜΕΣΑΡΙΑΣ»
Η Πρόεδρος, η Διοίκηση του Α.Ο. ΜΕΣΑΡΙΑΣ και τα ποδοσφαιρικά τμήματα του συλλόγου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημοσίως τον πρόεδρο της ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Γεώργιο Παράλεμο , το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου, για τη δωρεά 3000 ευρώ που μας απέστειλαν και που θα διατεθούν με τον καλύτερο τρόπο για την κάλυψη των πιεστικών αναγκών των ποδοσφαιρικών τμημάτων μας.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που έχουμε αρωγούς, όπως η ΠΑΝΙΚΑΡΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας να βοηθήσουν σημαντικά το έργο μας. Αισθανόμαστε τη βαθύτατη και ειλικρινή υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη γενναία Δωρεά σας, αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχουν άνθρωποι που δεν λησμονούν τις ανάγκες των Ικαρίων της διασποράς και συμπαραστέκονται σ’ έναν ιστορικό αθλητικό σύλλογο που προωθεί τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι ως παρακαταθήκη για το μέλλον, χτίζοντας υγιές σώμα αλλά και πνεύμα για τους αυριανούς πολίτες της χώρας μας.

Έχουμε πράγματι μεγάλη ανάγκη τέτοιων αξιέπαινων και ωφέλιμων πρωτοβουλιών και δράσεων και η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης πράξης σας, προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και στις οικογένειές σας.
Με αθλητικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς.
Η Πρόεδρος                  Ο Γραμματέας
Κοτσορέ Ελένη            Λιγνός Ζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: