- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Α.Ο. Σάμου - Δελτίο Τύπου

Ο Αθλητικός Όμιλος Σάμου θα ήθελε δημόσια να συγχαρεί τον προπονητή της ομάδος μας Σταμάτη Κουλούρη για την επιλογή του από την ΕΠΟ να παρακολουθήσει τη σχολή προπονητικής UEFA A - YOUTH ELITE, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 15 Νοεμβρίου στο Πειραιά.
Είναι η πρώτη σχολή αυτής της κατηγορίας και επιπέδου που διοργανώνεται στην Ελλάδα, με σκοπό την εξειδικευμένη εκμάθηση της προπονητικής σε ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας ανώτερου επιπέδου(U15,U17,U20 επαγγελματικών σωματείων).

Και μόνο η επιλογή του ανάμεσα σε 30 προπονητές από όλη τη χώρα, που στη πλειονότητα τους εργάζονται ήδη σε επαγγελματικά σωματεία, αποτελεί τιμή για το σύλλογο μας και προσωπικά για τον Σταμάτη. Αποδεικνύει δε, περίτρανα, τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία του, καθώς και το ποσό τυχεροί είμαστε εμείς και κυρίως οι νέοι αθλητές μας να έχουν ως προπονητές το δίδυμο Κουλούρη Σταμάτη και Μαλλέ Χρήστου.
Είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την επιτυχία του Σταμάτη και ευχόμαστε το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν και πολλοί άλλοι στο μέλλον. Η εξειδίκευση και η συνεχής εκπαίδευση πιστεύουμε ότι είναι ο μόνος τρόπος για να αναπτυχθεί σωστά ο αθλητισμός στο τόπο μας, ο οποίος χρόνια πάσχει από "ειδήμονες" και "γνωστές του αντικειμένου".
Εκ του Δ.Σ του Α.Ο Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: