- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Α. Ε. Καρλόβασι: Δείξαμε μεγάλη ανοχή και τεράστια υπομονή

Δελτίο Τύπου  24ης Οκτώβριου 2016
Η Α.Ε.ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ κουβαλάει στις πλάτες της μία ποδοσφαιρική ιστορία 87 χρόνων. Από το 1929 μέχρι σήμερα, ως ΛΑΙΛΑΨ-ΑΣΤΕΡΑΣ, ΑΡΗΣ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΑΟΚ, ΑΠΟΛΛΩΝ, Α.Σ.ΚΑΡΛΟΒΑ ΣΟΥ και Α.Ε.ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ,ό,τι πέτυχε το κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με σκληρή δουλειά και σεβασμό προς το άθλημα. Έτσι κατάκτησε 46 τίτλους, που όλοι μαζί οι λοιποί σύλλογοι δεν συμπληρώνουν και τις 20 συμμετοχές στα Εθνικά Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα (Α’ Εθνική Ερασιτεχνική, Δ΄ Εθνική κ.λ.π.).
Σήμερα μοχθεί για να φανεί αντάξια της μεγάλης ιστορίας της, προαγάγει ποδόσφαιρο και μπάσκετ, γυμνάζει και προπονεί περίπου 180 αθλητές και αθλήτριες με εξειδικευμένους κι έμπειρους προπονητές, δίνει λόγο σε 156 μέλη της και προσπαθεί να κάνει περήφανη μία ολόκληρη πόλη, χωρίς την παραμικρή βοήθεια από την Πολιτεία, την Περιφέρεια , τον Δήμο και τους κρατικοδίαιτους οργανισμούς που έχουν στηθεί από το γκουβέρνο!
Αυτά τα λίγα, για να κατανοήσουν επιτέλους κάποιοι χομπίστες, με το αζημίωτο, νεαροί με ποια ιστορία και τι μέγεθος αντιπαραβάλλουν κάθε βδομάδα το τίποτε και την ασημότητά τους. Και αν το ύφος και η γλώσσα μας ξενίζουν κι ενοχλούν, πληροφορούμε τους πάντες πως το«σφάξε με αγά μου ν’αγιάσω» ανήκει σε άλλες εποχές και ότι σήμερα η έκφραση είναι ελεύθερη και συνταγματικά κατοχυρωμένη. Μεγάλη ανοχή μέχρι τώρα δείξαμε και τεράστια υπομονή κάναμε, ελπίζοντας ότι κάτι θα γίνει και πως οι «αρμόδιοι» κάποια μέτρα θα πάρουν. Άδικα ελπίζαμε και μάταια περιμέναμε, για τούτο κι εμείς την»ΚΊΤΡΙΝΗ» κάρτα προς κάθε εμπλεκόμενο δείχνουμε. Στο χέρι τους είναι να συνετιστούν, ισότιμα να μάς αντιμετωπίζουν και δίκαια να μάς συμπεριφέρονται. Αυτό και μόνο αυτό ως Σύλλογος ζητάμε και ως Καρλόβασι απαιτούμε.
Αν δεν εισακουσθούμε, ο Σύλλογος (ΔΣ,μέλη και αθλητές)και η Καρλοβασίτικη φίλαθλη οικογένεια θα αναζητήσουν ερείσματα στον Αστικό Ποινικό Κώδικα για ηθική και υλική βλάβη και πατήματα στον Αθλητικό Νόμο που στοιχειοθετούν δόλο,παραποίηση αποτελέσμα-τος και δυσφήμιση του αθλήματος.Είναι η πρώτη και η τελευταία υπενθύμιση,που προς κάθε εμπλεκόμενο,ενδιαφερόμενο και παρατρεχάμενο απευθύνουμε κι ελπίζουμε να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Για να κερδίζει όποιος παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και τίμια αγωνίζεται και όχι τα γιουρούσια, οι θεατρινισμοί και οι δημόσιες σχέσεις!Πιστεύουμε πως γίναμε κατανοητοί.
   Για το ΔΣ
  Η Γεν. Γραμματεία/Γραφείο Τύπου

          

Δεν υπάρχουν σχόλια: