- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΠΣ Σάμου καταγγέλλει τον Γκιρτζίκη για τις επιχορηγήσεις!

Ημερομηνία: 12 Ιανουαρίου, 2016 02:41




(Πηγή  SoccerPlus.gr - Θέμα)
Για διάκριση μεταξύ Ενώσεων που επιχορηγήθηκαν με ποσό 4.000 ευρώ και άλλων που δεν επιχορηγήθηκαν, κατηγορεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκη, ο η ΕΠΣ Σάμου, με έγγραφο που κοινοποιεί στον αρμόδιο για τον αθλητισμό υπουργό, Στ. Κοντονή και στις υπόλοιπες Ενώσεις – μέλη της ΕΠΟ.

Στο τέλος του εγγράφου, η ΕΠΣ Σάμου, που είναι μια από τις τέσσερις Ενώσει που δεν τον ψήφισαν πριν από ένα χρόνο, για πρόεδρο της ΕΠΟ, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της και προβλέπει ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, που έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του Οκτωβρίου θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να αποσύρει την υποψηφιότητά του. Φαίνεται ότι στους κόλπους την ΕΠΟ, φαίνεται να έχει αρχίσει για τα καλά η προεκλογική περίοδος.

Το έγγραφο της ΕΠΣ Σάμου, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Με ποιό δικαίωμα κ. Πρόεδρε, και με ποια κριτήρια, επιχορηγήσατε την πλειοψηφία των Ενώσεων, με το ποσό των 4.000€ κατά τις ημέρες των εορτών ( και πριν την λήξη του 2015) και στερήσατε αυτό το δικαίωμα από κάποιες άλλες μεταξύ των οποίων και η ΕΠΣ Σάμου ;

Είναι χρήματα της ΕΠΟ κύριε Πρόεδρε ή εκταμιευτήκαν από προσωπικό σας λογαριασμό;

Διότι αν το ποσό αυτό είναι εκταμιευμένο από λογαριασμό της ΕΠΟ, τότε όπως καταλαβαίνετε προκύπτει τεράστιο και τουλάχιστον ηθικό θέμα.

Σας κάνουμε επίσης γνωστό κ. Πρόεδρε και το ότι σε τηλεφωνική συνομιλία της υπάλληλου της Ένωσης μας με υπάλληλο της Οικονομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ, (κατά την οποία ήμασταν αυτήκοοι μάρτυρες) στον οποίο ετέθη το ερώτημα, γιατί κάποιες Ενώσεις επιχορηγήθηκαν και εμείς όχι, η ….αργοπορημένη απάντησή του, ήταν ότι όντως αυτό έγινε και το ότι η επιλογή (διάκριση) των Ενώσεων, ήταν με απόφαση της Ε.Ε της ΕΠΟ.

Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε πλήρως την δύσκολη θέση του συγκεκριμένου υπαλλήλου, τον οποίο φυσικά εκτιμούμε , αλλά ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, δεν πήρε ποτέ η Ε.Ε της ΕΠΟ.

Αναμένουμε να πληροφορηθούμε, το ποίου απόφαση ήταν…..

Κύριε Πρόεδρε, ακόμα και αν διορθώσετε το μέγιστο αυτό ατόπημα σας, αυτονόητο είναι ότι θα πλανάται το ερώτημα…. Γιατί αυτοί πριν, και εμείς….μετά;

Φυσικά και γνωρίζουμε την απάντηση, όπως και εσείς. Πείτε την και δημόσια, αν έχετε το θάρρος.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ κ. Πρόεδρε….!

Σαν ΕΠΣ Σάμου και για τα προαναφερθέντα θέματα, δεν επιφυλασσόμαστε απλά, κάθε νομίμου δικαιώματος μας, αλλά θα το διεκδικήσουμε σθεναρά και με κάθε νόμιμο τρόπο.
ΥΓ: Πλην όλων των άλλων κ. Πρόεδρε, αυτό που ειλικρινά μας λυπεί ιδιαίτερα, είναι το ότι εκ των πραγμάτων, σύντομα θα αναγκαστείτε να αποσύρετε την υποψηφιότητά σας».
(Πηγή
http://www.soccerplus.gr/article/60131-eps-samoy-kataggellei-ton-gkirtziki-gia-tis-epixorigiseis)
Για το ίδιο θέμα
http://www.kathimerini.gr/845358/article/epikairothta/a8lhtismos/sthn-telikh-ey8eia-oi-anoixtes-ypo8eseis

http://www.sdna.gr/monimes-stiles/paraskinia/article/155770/exoyn-teleiosei-kai-karfonontai-monoi-toys

Δεν υπάρχουν σχόλια: