- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κου – ΑΟ Σάμου 4-1

Α΄ Κατηγορία Ανδρών –2ος Όμιλος 3η αγωνιστική
Η Ένωση πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορία του 2ου Ομίλου κέρδισε τον ΑΟ Σάμου με 4-1. Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20΄ με γκολ που πέτυχε ο Θύμιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ , το 2-0 έκανε ο Κοκκινάκης στο 28΄ με σουτ .

Ο ΑΟ Σάμου στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα από στημένες φάσεις με τον Καρύδη αλλά τα σουτ που επιχείρησε έφυγαν άουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χουσά. Στην επανάληψη οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά κυνήγησαν το γκολ και το πέτυχαν στο 82΄με τον Μιχαλόπουλο με σουτ μειώνοντας το σκορ σε 2-1. Το 3-1 πέτυχε ο Θύμιος με σουτ έξω από την περιοχή στο 85΄ και το τελικό 4-1 ο Μπαλατσός στο 90΄.
ΑΕ Βαθ. Πανσαμιακού( Κουλούρης): Χουσάς, Κότσιαρης (Σκεύης ) , Σιγανός, Χατζηπαναγιώτης, Σεβαστάκης, Κουλούρης, Θύμιος, Παλάσκας, Σιαφίλιος (Τσούκας), Μπαλατσός, Κοκκινάκης.
ΑΟ Σάμου (Μαλλές):  Λύκος, Τζεμαϊ (Αμυρσώνης), Σαχινόγγου ,Καμπουράκης, Σκαπέτης, Μούτσος (Προκοπίου ), Καρύδης, Χατζ/ντής, Μιχαλόπουλος, Νοταράς( Σίδερης), Βαγιανός. (Νίκος Οικονόμου)
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: