- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Β΄Κατηγορία 4η Αγωνιστική ΑΣ Κέρκης – Ανατολή: 2-3

(Του Σταύρου Μακρή)
Παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις διεξήχθη στον γήπεδο του Μαραθοκάμπου μεταξύ του ΑΣ Κέρκη και της Ανατολής. Το σφύριγμα τις λήξης βρήκε νικήτρια ομάδα την Ανατολή με 3-2 .  Η ομάδα της Ανατολής κατάφερε να εκμεταλλευτεί  τα λάθη της αντίπαλης ομάδας ,ειδικά στον χώρο της άμυνα ,και  πήρε  ένα πολύτιμο τρίποντο για την συνέχεια.

Η ομάδα του Κερκη δικαίως έχει παράπονα  για ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ που ακυρώθηκε στο 90΄ ,από τον Β’ βοηθό του αγώνα, που στέρησε από την ομάδα του Κέρκη τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα αγωνιστικά τώρα η Ανατολής  κατάφερε να προηγηθεί στο 25 λεπτό της αναμέτρησης με τον Κ. Λούτσο με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή  Ο Κέρκης κατάφερε και  ισοφάρισε 3 λεπτά(28’) αργότερα με άψογο τελείωμα σε από τον Δ.Καπρέλη μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Κουτσοδόντη Ε. Ένα λεπτό ( 30’) αργότερα λάθος συνεννόηση στον χώρο της άμυνας του Κέρκη έφερε το 1-2 με αυτογκόλ του Χατζηϊωαννου Γ  βάζοντας και πάλι την Ανατολή μπροστά στο σκορ .

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κέρκης μπήκε δυνατά και κατάφερε  να ισοφαρίσει στο 51΄ με τον Ε. Καλβίνο μετά από πάσα του Παπαγεωργίου Ι . Στο 60 η Ανατολή εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην άμυνα του Κερκη και από εκτέλεση πλαγίου άουτ η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι με τον Κ. Λουτσο να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτιο για την ομάδα του  διαμορφώνοντας το 2-3. Στο 90΄ η ομάδα του Κερκη κατάφερε να ισοφαρίσει με γυριστή κεφάλια από τον Παπαγεωργίου Ι.  όμως το γκολ  ακυρώθηκε  λανθασμένα από τον 2ο βοηθό  του αγώνα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: