- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Αποχώρησε ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ της Αναγέννησης Γιώργος Αβραμίδης

Δήλωσε στο SAMOS SPORT το μέλος του Δ.Σ της Αναγέννησι​ς Σάμου

Πετυχημένος αποχωρεί από το πόστο του υπεύθυνου του τμήματος βόλεϊ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ!
Την αποχώρηση του από το πόστο του υπεύθυνου του τμήματος βόλεϊ ανακοίνωσε με την λήξη της μεταγραφικής περιόδου 2013 - 2014  ο Γιώργος Αβραμίδης.

Το βόλεϊ εκτός από άθλημα, χαρά και παιχνίδι, είναι καθρέπτης της ίδιας της κοινωνίας μας.

Λυπάμαι που προσωπική λόγοι με αναγκάζουν να βρίσκομαι σε λίγες μέρες εκτός Νομού και δεν θα μπορώ να βρίσκομαι κοντά στα καθήκοντά μου και δίπλα στης προσπάθειες των αθλητριών ζητώντας από τον πρόεδρο και το Δ.Σ να με αντικαταστήσει.

«Σήμερα είναι η τελευταία μου συμμετοχή με την ιδιότητα ως υπευθύνου του τμήματος βόλεϊ της Αναγέννησις Σάμου και πιστεύω ότι οι αντικαταστάτες μου, θα καλύψουν με απόλυτη επιτυχία τα θέματα που αφορούν τα τμήματα του βόλεϊ.

Κύριε Οικονόμου, Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς και εσάς προσωπικά για τον σεβασμό με τον οποίο με περιβάλλατε όλο αυτό το διάστημα.

Το Βόλεϊ θα παραμείνει πάθος μου και επειδή όλοι εδώ, μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για αυτό, σας εύχομαι με ενότητα και απαλλαγμένοι από διάφορες χρόνιες σειρήνες να κάνετε ότι καλύτερο για την προστασία και προαγωγή του, γιατί εκτός από άθλημα, χαρά και παιχνίδι, είναι καθρέπτης της ίδιας της κοινωνίας μας».

Συγχαίρω για την κατάκτηση της πρώτης θέσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος 2012-2013 της Τ.Ε ΕΟΠΕ Σάμου τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σάμου.

Την ομάδα Κορασίδων για την κατάκτηση της δεύτερης θέσεις καθώς και την ομάδα Νεανίδων.

Την προπονήτρια των Ακαδημιών κ. Ανδριάνα Δημητροπούλου για την μεγάλη και σπουδαία συμμετοχή της στην ανάπτυξη του αθλήματος στον σύλλογο μας και γενικότερα στη Σάμο.

Τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο μας και είναι κοντά σε κάθε εκδήλωση.

Τέλος τους θαυμάσιους  φίλους και  φίλες της κερκίδας που με την παρουσία τους έδωσαν χρώμα νικητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: