- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

7ο camp Beach Volley Samos

Με επιτυχία διεξήχθη και φέτος το 7ο camp beach volley στο Ποτοκάκι Σάμου με την καθοδήγηση του προπονητή και Κ.Φ.Α. κου Νικολαΐδη Δημητρίου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πολυκράτη. Η διάρκεια του camp ήταν από 18 έως 27 Ιουνίου 2018 με δίωρα καθημερινά μαθήματα από τις 17:00-19:00 !

Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 10 ετών και άνω, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν το μυστικά του ωραίου αυτού αθλήματος αλλά και να βελτιώσουν τις ικανότητες και δεξιοτεχνίες τους, ενώ παράλληλα να ψυχαγωγηθούν! Την τελευταία ημέρα του camp οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε ένα μίνι τουρνουά beach volley σε ζευγάρια. Σε όλη την διάρκεια του camp ο διοργανωτής παρείχε στους συμμετέχοντες φρούτα και μπάρες δημητριακών. Με την λήξη του camp ο κος Νικολαΐδης Δ. απένειμε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αναμνηστικά διπλώματα και διάφορα δώρα !

Ο υπεύθυνος του camp ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα το cafe ‘Bonjour’ στο Βαθύ, το restaurant ‘ELIA’ στο Πυθαγόρειο για τις χορηγίες στα μπλουζάκια, τα κοσμηματοπωλεία ‘Αιγαίο’ και ‘Λιμάνι’ στο Πυθαγόρειο, καθώς και τον ιδιοκτήτη του beach bar ΄΄Mare Deus΄΄ κο Καλατζή Χρυσόστομο, για την φιλοξενία στο νέο γήπεδο που κατασκευάστηκε για τον σκοπό αυτό, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σεζόν αλλά και για τα τουρνουά που θα ακολουθήσουν !
ο υπεύθυνος του camp
κος Νικολαΐδης Δημήτρης




SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: