- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Samos Futsal Club: Αθλητικός σύλλογος ποδοσφαίρου σάλας

H Samos Futsal Club είναι o πρώτος αθλητικός σύλλογος ποδοσφαίρου σάλας(futsal) στη Σάμο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της δραστηριότητάς μας.
Σκοπός και στόχος του συλλόγου είναι η ανάπτυξη του νέου και θεαματικού αυτού αθλήματος ποδοσφαίρου σε κλειστό χώρο(κλειστά γυμναστήρια), η δραστηριοποίηση νέων και μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητών και φιλάθλων και η διάδοση του αθλήματος και του αθλητικού ιδεώδους στη τοπική μας κοινωνία.



Στόχος μας είναι ο σύλλογος να αποτελέσει εκπρόσωπο ολόκληρου του νησιού μας στην Α2 εθνική κατηγορία στην οποία και προτίθεται να συμμετάσχει, να προβάλει έμμεσα και άμεσα ολόκληρο το νομό, τον αθλητισμό και την τοπική μας κοινωνία.

Προσδοκούμε οι τοπικοί ,αθλητικοί και κοινωνικοί φορείς, μαζί με τους απλούς φιλάθλους να αγκαλιάσουν το νέο εγχείρημα και να μας δώσουν δύναμη, συμπαράσταση και να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας.

Με εκτίμηση
Η διοικούσα επιτροπή


SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: