- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Α.Ο. Σάμου: Ευχαριστήριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Τελειώνοντας άλλη μια αθλητική χρονιά, ο Α.Ο. Σάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν και εμπιστεύθηκαν το σύλλογό μας:

Τους χορηγούς μας: Οβελιστήριο ΘΕΣΣΑΛΟΣ, ΝΟΤΑΡΑ ΙΩΑΝΝΗ και την Auto Union, το οπωροπωλείο ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ, την ποτοποιία ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ, το “Εμπόριο ζωοτροφών “ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ”, την Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Φωτεινή Καρμανιώλου, Τα φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ και τον κύριο Μαρίνη και τον Μηχανολόγο-Μηχανικό Σερασκέρη Ευάγγελο χωρίς την βοήθεια των οποίων η λειτουργία του σωματείου μας θα ήταν αδύνατη.


Τους γονείς, συγγενείς και φίλους του σωματείου μας, που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, βοήθησαν με τη παρουσία τους και συνέβαλαν με πολλούς τρόπους στην επίτευξη των στόχων μας.

Κυρίως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ίδιους τους αθλητές μας, από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο, που με τη παρουσία τους, το κόπο τους και τον ιδρώτα τους τίμησαν τη φανέλα, τα ιδανικά και τα ιδεώδη που θέλουμε να πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον προπονητή του τμήματος Bambini Θοδωρή Μιχαλόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια και ενασχόλησή του με τα μικρότερα παιδιά του συλλόγου μας.

Κυρίως όμως και πάνω απ’ όλους τον προπονητή μας κ. Μαλλέ Χρήστο, του οποίου η βοήθεια, η συμβολή και η δουλειά του δεν είναι απλώς ανεκτίμητη, αλλά αντικατοπτρίζει την εικόνα και το πνεύμα του σωματείου μας. Αισθανόμαστε ευλογημένοι που οι αθλητές μας έχουν το προνόμιο να ωριμάζουν, να μαθαίνουν και να προπονούνται δίπλα στο Χρήστο.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Σάμου

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: