- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Στη Σάμο 10-12 Μαϊου, θα διεξαχθούν οι πρώτοι περιφερειακοί αγώνες καλαθοσφαίρισης παίδων – κορασίδων Βορείου Αιγαίου

Έπειτα από απόφαση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στη Σάμο θα διεξαχθούν οι πρώτοι περιφερειακοί αγώνες καλαθοσφαίρισης παίδων – κορασίδων Βορείου. Στην ουσία πρόκειται για τους αγώνες αναπτυξιακού πρωταθλήματος που διοργάνωνε η ΕΟΚ, αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών ο θεσμός είχε ατονίσει.
Έτσι τώρα με μπροστάρη την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και σε συνεργασία με την ΤΕ ΕΟΚ Σάμου, οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Σάμο, ενώ αξίζει ν΄αναφέρουμε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή είχε αποφασισθεί να γίνουν στη Χίο, αλλά η απόφαση άλλαξε στην πορεία.

Οι αγώνες εκ περιτροπής με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, θα γίνονται κάθε χρόνο και σε διαφορετικό νησί (Λέσβος – Χίος – Σάμος).

Οι αγώνες καλαθοσφαίρισης παίδων – κορασίδων Βορείου Αιγαίου θα γίνουν για το 2018 στη Σάμο από 10-12 Μαϊου και θα φιλοξενηθούν περίπου 70 άτομα, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Σάμου και οι ηλικίες που θα λάβουν μέρος θα είναι αγόρια και κορίτσια γεννημένα το 2004-2005.

Η όλη διοργάνωση θα κοστίσει 8.975,90 ευρώ και τα χρήματα διατίθενται από τον Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Σε λίγες ημέρες αναμένεται ν’ ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των αγώνων.

Αλέξης Κομνηνός samostoday.gr

samossport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: