- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

A' Κατηγόρια: Αγώνες Κατάταξης - 3η Αγωνιστική: ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού - ΑΟ Πολυκράτης 4-2 (φωτο)

Κυριακή 20 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Σάμου ο αγώνας κατάταξης της τρίτης (3ης) αγωνιστικής ανάμεσα στους ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού και ΑΟ Πολυκράτης.
Στο 3ο λεπτό, το σκορ ανοίγει ο Ακούλλι διαμορφώνοντας το 1-0. Ακολουθεί, η αντεπίθεση του Πολυκράτη στο 10’ με γκολ του Κουλούρη ισοφαρίζοντας το αποτέλεσμα (1-1) και στο 21’ ο Καρύδης σκοράρει δίνοντας ελπίδα νίκης στην ομάδα του (1-2). Με το σφύριγμα του τέλους του πρώτου (1ου) ημιχρόνου, ο Γιαννούλης κάνει την ισοπαλία (2-2). Κατά την διάρκεια του δευτέρου (2ου) ημιχρόνου, ο Κουλούρης στο 60’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα εγκαταλείπει τον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του Πυθαγορείου να παραμένει με δέκα παίκτες. Στο 71’, ο Σιαφίλιος ελέγχοντας την κυκλοφορία της μπάλας κάνει το 3-2 και με γκολ του Γιαννούλη πριν τη λήξη του παιχνιδιού (86’) διαμορφώνεται το τελικό αποτέλεσμα 4-2 υπέρ της Ένωσης η οποία εξασφαλίζει το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σάμου και την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική Κατηγόρια.

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κούΛύκος Ι., Κατζιώτης Α., Τσούκας Α., Αναστασιάδης Μ., Σεβαστάκης Κ., Σιαφίλιος Κ., Θύμιος Γ., Κοκκινάκης Ν., Βελάνης Σ., Γιαννούλης Π., Akoulli D., (Αναπληρωματικοί): Σεχάι Κ., Κωνσταντάρας Β., Δρακόπουλος Α., Πρένι Μ.

ΑΟ ΠολυκράτηςΔημητρίου Π., Κακάνης Η., Κυριαζής Α., Τσιρίκης Ι., Τζιώτης Ι., Κουλούρης Β., Ρίζος Α., Παπαχρήστου Α., Γεωργιάδης Χ., Καρύδης Α., Τζιώτης Β., (Αναπληρωματικοί): Παγουρτζής Α., Πήττας Μ., Κακάνης Ν., Βακράς Δ., Zika L., Σκουμπόπουλος Ε.

Διαιτητής: Σφέτσιας
Α’ Βοηθός: Τσιμπρίδης
Β’ Βοηθός: Λέκκας 

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Ελευθερία Ραφαέλλα Γερολύμου
Φοιτήτρια Δημοσιογραφία και ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: