- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας, Θύελλα Ραφήνας - Α.Ε.Βαθ.Πανσ/κού Σάμου 6-1 (Βίντεο -Φωτο)

Η Θύελλα Ραφήνας πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, επικράτησε της ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού με 6-1. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και δίκαια πήραν την νίκη πρόκριση για τους 8 του θεσμού.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ στο 15’ ήρθε το γκολ, μετά από σέντρα του Χαρακτίδη ο Φύτρος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 29’, ο Κοκκινάκης βγήκε στην αντεπίθεση πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 31’ μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Φύτρου η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 37’ μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χαρακτίδη ο Λύκος απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα έφτασε στον Φύτρο ο οποίος έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 39’ ο Μπουντάκης βγήκε τετ-α-τετ πλάσαρε αλλά ο Λύκος απέκρουσε. Στο 42’ έστω και με αρκετή δόση τύχης μετά από κόρνερ του Χαρακτίδη η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Δημητρίου και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Στο 45’ ο Ζέκιο σε τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ.

Στην επανάληψη και μόλις στο 46’ ο Ζέκιο με σουτ έγραψε το 3-0, ενώ στο 50’ η κεφαλιά του Μπουντάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λύκου . Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 57’, όταν ο Κοκκινάκης σούταρε η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και έφτασε στον Σιαφίλιο αυτός με πλασέ μείωσε σε 3-1. Στο 60’ με μακρινό σουτ ο Ζέκιο έγραψε το 4-1, ενώ στο 66’ μετά από πάσα του Χαρακτίδη, ο Ζέκιο πρόλαβε την έξοδο του Λύκου πλάσαρε για το 5-1 κάνοντας χατ-τρικ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86’ ο Μέγας με ατομική προσπάθεια  6-1, αφού η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι.
Η Θύελλα στα τελευταία 10΄ έπαιξε με 10 παίκτες , στο 82’ τραυματίστηκε ο Μπουντάκης  και δεν είχε άλλη αλλαγή. 

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Αραβίδης, Νικολάου (Αθηνών).

Θύελλα Ραφήνας (Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας, Φύτρος, Σουλτανίδης (46’ Καραπάνος), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης (75’ Μέγας), Χαρακτίδης (72’ Χρήστου), Αράπης (72’ Γεωργούλιας), Μπουντάκης, Δημητρίου, Ζέκιο.

ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού ( Βούρος): Λύκος, Χατζηπαναγιώτης, Βαρδίκος, Αναστασιάδης (74’ Λούτσος), Σεβαστάκης, Σιαφίλιος, Θύμιος, Κοκκινάκης, (65’ Σεχάι), Βελάνης (56’ Ακούλι), Γιαννούλης, Δρακόπουλος (46’ Κατζιώτης).


Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

Δηλώσεις των προπονητών

Βίντεο, φωτογραφίες, στοιχεία του αγώνα από το www.irafina.gr
samossport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: