- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλου οι 1οι Περιφερειακοί αγώνες μπάσκετ Βορείου Αιγαίου στη Σάμο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 1οι περιφερειακοί αγώνες καλαθοσφαίρισης  Παμπαίδων -Παγκορασίδων Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που διοργάνωσαν σε συνεργασία η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου, το διάστημα 10-11 Μαΐου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλεως Σάμου.
Πριν την έναρξη των αγώνων, δόθηκε συνέντευξη τύπου στην Αντιπεριφέρεια Σάμου με την παρουσία του προέδρου της Ε.Ο. Κ. κ.Γιώργου Βασιλακόπουλου.
Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν ακόμα ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας κ Τσαγκρώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Σάμου κ. Κυριαζής, ο περιφερειακός σύμβουλος παιδείας και αθλητισμού Βορείου Αιγαίου, κ. Παπαδόπουλος και οι πρόεδροι των τοπικών επιτροπών, Σάμου κ. Δρίλλιας, Χίου κ. Τσαρδάκας και Λέσβου κ. Κουκουνιάς. Επίσης ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σάμου Δ. Βογιατζής και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Βογιατζής.
Στη συνέχεια οι επίσημοι μετέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο Σάμου, όπου τελέσθηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιο, εκεί παραβρεθήκαν ακόμα ο Αντιδήμαρχος Σάμου κ. Παπαγεωργίου και η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Ανδρεάδου, την δεύτερη ημέρα τους αγώνες παρακολούθησε και ο δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος . Βραβεύτηκαν ο πρώην πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κ. Γεροντής και η ομάδα μπάσκετ του ΓΕΛ Σάμου για τη διάκρισή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων.

Αποτελέσματα Αγώνων
Πέμπτη 10/05/2018
ΤΕ Σάμου- ΤΕ Χίου (Κ) 15-78
ΤΕ Λέσβου- ΤΕ Σάμου (Π) 25-64

Παρασκευή 11/05/2018
ΤΕ Χίου- ΤΕ Λέσβου (Κ) 75-28
ΤΕ Λέσβου- ΤΕ Χίου (Π) 30-86
ΤΕ Σάμου- ΤΕ Λέσβου (Κ)
ΤΕ Σάμου- ΤΕ Χίου (Π)

samossport.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: