- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Βόλεϊ Α.Ο. Πολυκράτης: Διαμαρτυρία

Α.Ο. Πολυκράτης: Κύριε πρόεδρε σας στέλνουμε επιστολή του μέλους μας και εφόρου του τμήματος βόλεϊ κου Αναστάσιου Νικολαΐδη σε συνέχεια προηγούμενης επιστολής - διαμαρτυρίας μας.

Καλημέρα σας,
Λέγομαι Αναστάσιος Νικολαΐδης και είμαι ο έφορος του τμήματος Βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ που εδρεύει στο Πυθαγόρειο της Σάμου.
Όταν ασχολήθηκα από πέρυσι με το άθλημα το έκανα για να βοηθήσω και εγώ στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Σάμο και να δω όσο περισσότερα παιδιά γίνεται να ασχολούνται με το άθλημα.

Αυτά τα δυο χρόνια έχω δει πολλά κωμικοτραγικά να συμβαίνουν στον τόπο μας τα οποία τα αποδίδω στον ερασιτεχνισμό των ανθρώπων που ασχολούνται, στον ωχαδερφισμό, και στην λανθασμένη έννοια του τι σημαίνει οργάνωση και προώθηση του αθλήματος (όχι πάντως σε κακή πρόθεση, έτσι ήθελα να πιστεύω).

Μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω αρχές Απριλίου στην κλήρωση (επαναλαμβάνω ΚΛΗΡΩΣΗ) για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων. ΕΙΜΑΣΤΑΝ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΙ και εκεί με πληροφόρησαν ότι υπάρχει προκήρυξη για τις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας, ότι δηλαδή όλα τα παιχνίδια μας ως γηπεδούχοι θα παίζονται εκτός έδρας. Δεν είχα λόγους να διαφωνήσω γιατί νόμιζα ότι κουβεντιάζαμε για απλά διαδικαστικά θέματα με ενήλικες.

Μερικές μέρες αργότερα ανακάλυψα ότι αυτή η συνάντηση που έγινε επαναλαμβάνω μόνο για την κλήρωση είχε την μορφή συμφωνίας και προκήρυξης πρωταθλήματος (σας επισυνάπτω και το αντίστοιχο mail που έλαβα). Ανακαλύπτω επίσης ότι πάσχω από αλτσχάιμερ και ότι συμφώνησα η δεύτερη ομάδα να πληρώνει και τους διαιτητές όταν παίζουμε σαν γηπεδούχοι εκτός έδρας, κάτι για το οποίο δεν είχαμε συζητήσει ποτέ. Μου είπαν ότι εννοείτε. Το παράβλεψα για την ομαλή συνέχεια του πρωταθλήματος.

Χθες όμως ανακαλύπτω ότι πάσχω από πολύ βαριάς μορφής αλτσχάιμερ γιατί συμφώνησα δήθεν να πληρώνουμε και τις διαιτησίες όταν και οι άλλες ομάδες είναι γηπεδούχοι και συγκεκριμένα όταν το Σάββατο 28/4/2018 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ενώ ήμασταν φιλοξενούμενοι (Α.Σ. Ερμής - Α.Ο. Πολυκράτης 2) βάσει προγράμματος, οι διαιτητές μας ζήτησαν να πληρώσουμε την αμοιβή τους εμείς, διότι έτσι τους είχε πει η Τ.Ε. Σάμου.

Σας πληροφορώ ότι σε μια συνάντηση μισής ώρας που έγινε στην είσοδο του γηπέδου Καρλοβάσου δεν ΥΠΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω.

Παρακαλώ όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες, γιατί προτίθεμαι να κινηθώ δικαστικά για να προστατέψω την τιμή και υπόληψη μου, και ας αποφασίσει το δικαστήριο αν τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες στην διοργάνωση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων.

Σας επισυνάπτω και την απόφαση που μας έστειλε η τοπική επιτροπή και αναφέρει ΜΟΝΟ για υποχρεώσεις της ομάδας μας, το μόνο που δεν μας έχει ζητήσει είναι να πηγαίνουν οι παγκορασίδες 2 μας στο γήπεδο με τα πόδια και ξυπόλητες για τιμωρία που ζήτησαν να συμμετάσχουν και αυτές στο πρωτάθλημα ώστε να γευθούν την χαρά του παιχνιδιού.

Ευχαριστώ για την κατανόηση ! Πυθαγόρειο 29.4.2018
Αναστάσιος Νικολαΐδης
έφορος τμήματος βόλεϊ του Α.Ο. Πολυκράτης






http://samossport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: