- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Α.Ο. Πολυκράτης: Επιστολή διαμαρτυρίας

Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε και να καταγγείλουμε για μια ακόμα φορά, τον τρόπο λειτουργίας της Τ.Ε. Σάμου ο οποίος είναι με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον κάποιων και όχι βάσει κανονισμών και προκηρύξεων της Ε.Ο.ΠΕ. οι οποίες διέπουν το άθλημα μας.

Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων που πρόκειται να ξεκινήσει ο σύλλογος μας έχει δηλώσει δύο ομάδες από 14 και 15 αθλήτριες αντίστοιχα, γνωρίζοντας πως η δεύτερη μας ομάδα θα είναι εκτός συναγωνισμού και δεν έχει δικαίωμα στο F4. Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι 6, (τέσσερεις, συν δύο οι δικές μας). Η Τ.Ε. δια στόματος της προέδρου της κας Λάνδρου Μ. και χωρίς να μας έχει δώσει κατά την συνηθισμένη τακτική της πριν την κλήρωση Ειδική Προκήρυξη για το εν λόγω πρωτάθλημα, όπως όφειλε να κάνει εγκαίρως, ενημέρωσε τον έφορο μας πως η δεύτερη ομάδα μας θα πρέπει να δώσει τους αγώνες της ως γηπεδούχος εκτός έδρας δηλαδή στις έδρες των αντιπάλων, επειδή θα παίζουν και οι δύο στον ίδιο όμιλο αφού δεν υπάρχει άλλος. Ο έφορος μας απάντησε πως αν κάτι τέτοιο αναγράφετε στην Γενική Προκήρυξη 2017-18, αν και δεν είχε προσέξει κάτι τέτοιο, είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν αναφέρεται στην Γενική Προκήρυξη και η απορία μας είναι πως είναι δυνατόν μια Τ.Ε. η οποία θα πρέπει να προωθεί και να προσπαθεί για την ανάπτυξη σε αυτές τις ηλικίες, μπορεί να εφαρμόζει αυταρχικά τέτοιους κανονισμούς οι οποίοι διώχνουν τα παιδιά από το γήπεδο και δεν βοηθούν την ανάπτυξη στον τόπο μας.

Η Τ.Ε. αντί να μας βοηθήσει ως σύλλογο, διευκολύνοντας μας ακόμα και με κλειδάριθμο στην κλήρωση, ούτος ώστε οι δύο ομάδες μας μαζί να παίζουν ανά αγωνιστική δίνοντας αγώνες εντός ή εκτός με διαφορετικούς αντιπάλους, ταυτόχρονα να προσελκύσει κι άλλες ομάδες ώστε τα επόμενα χρόνια να ακολουθήσουν το παράδειγμα μας και φυσικά να υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία στο πρόβλημα της διαιτησίας που είναι τόσο σοβαρό στο νησί μας διάλεξε το δρόμο της αντι-ανάπτυξης. Φυσικά για να καλύψει το μέγα λάθος της έστειλε ετεροχρονισμένα ένα έγγραφο μαζί με το πρόγραμμα, λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το οποίο το ‘βαφτίζει’ ειδική προκήρυξη και φυσικά αναφέρεται μόνο στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας μας και φυσικά δεν έχει την έγκριση της Ε.Ο.ΠΕ. ούτε μας δόθηκε πριν την κλήρωση.

Παρακαλούμε λοιπόν και περιμένουμε εσάς ως Ομοσπονδία και συγκεκριμένα την Κ.Ε.Π. να διορθώσετε το λάθος που έγινε ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του πρωταθλήματος και να αποφευχθούν παρόμοιες τακτικές στο μέλλον που μόνο σκοπό έχουν να διώξουν τα παιδιά από το άθλημα μας !

Επίσης για να καταλάβετε μια ακόμα φορά πως λειτουργεί η Τ.Ε. σας καταγγέλλουμε το χθεσινό περιστατικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο μας, όπου διεξήχθη ο τρίτος τελικός των play off για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος κορασίδων Ν. Σάμου μεταξύ της ομάδας μας Α.Ο. Πολυκράτης και της Π.Ε.Ψ.Α.Σ. Ρίβα Καρλοβάσου. Η κα πρόεδρος με mail μας είχε ενημερώσει πριν τρεις περίπου ημέρες πως με το τέλος του αγώνα θα γινόταν απονομή μεταλλίων για την τρίτη θέση. Πριν την έναρξη του αγώνα λοιπόν η πρόεδρος κα Λάνδρου Μ. ήρθε και ενημέρωσε τον εκπρόσωπο μας πως δεν έχει στα χέρια της τα μετάλλια διότι τα είχε ο Γ.Γ. της Τ.Ε. κος Ριζάκης Δ. ο οποίος να επισημάνουμε πως είναι και πρόεδρος της Π.Ε.Ψ.Α.Σ. Ρίβα δηλαδή της μιας ομάδας που έπαιζε το εν λόγω τελικό. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-0 με νικήτρια την ομάδα μας η οποία φυσικά ακόμα περιμένει τα μετάλλια !!!

Δεν ζητάμε πολλά παρά μόνο τα παιδιά που αγωνίζονται μέσα στο γήπεδο και δίνουν και την ψυχή τους να παίρνουν αυτό που τους αξίζει και που το έχουν υποσχεθεί, στην ώρα τους και όχι σε μια άλλη εκδήλωση ή άλλο αγώνα άλλης διοργάνωσης. Και όλα αυτά επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ δεν κάνουν ή δεν θέλουν να κάνουν την δουλειά τους.

Επειδή και στο παρελθόν σας έχουμε αναφέρει ανάλογα συμβάντα να ξέρετε πως ο μοναδικός μας σκοπός είναι να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο.

Περιμένουμε λοιπόν……
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
       ο
                           ο
Πρόεδρος          Γραμματέας 

http://samossport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: