- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Α.Ο. Πολυκράτης: Δελτίο Τύπου

Πυθαγόρειο 20/03/2018
Με τη λήξη των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης των τμημάτων Παίδων, Εφήβων και Κορασίδων και λίγο πριν την αναχώρηση του εφηβικού μας τμήματος για την Αθήνα όπου θα συμμετάσχει στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, οι έφοροι μπάσκετ του συλλόγου αισθανόμαστε την ανάγκη να δημοσιοποιήσουμε κάποιες σκέψεις μας ως ανασκόπηση των φετινών προσπαθειών μας.


Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις στα μέσα Σεπτέμβρη με το νέο μας προπονητή κ Δημήτρη Βογιατζή και τον περσινό προπονητή κορασίδων κ Κονταξή Γιώργο .Μία έναρξη με αβέβαιο μέλλον λόγω των ολιγομελών τμημάτων, την έλλειψη αθλητικού υλικού και κυρίως μιας δύσκολης αλλά τελικά αναγκαίας απόφασης την απόσυρση της ανδρικής ομάδας από το πρωτάθλημα.

Θελήσαμε να κινηθούμε σε τρεις άξονες: Ο πρώτος ήταν να φέρουμε παιδιά στο γήπεδο. Τα καταφέραμε εγγράφοντας παιδιά ακόμα και τον περασμένο μήνα. Ο επόμενος στόχος ήταν η αναζήτηση χορηγών για την ένδυση των αθλητών και σε αυτόν τον τομέα πήγαμε εξαιρετικά. Αγοράστηκαν μπάλες, φόρμες, τσάντες, σετ προπόνησης όχι για 35 αλλά για 80 αθλητές. Ο τρίτος στόχος ήταν να κατακτήσουμε όσες παραπάνω νίκες μπορούσαμε συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων. Οι κορασίδες, παρόλο που δεν τα κατάφεραν, η εικόνα τους ήταν φανερά βελτιωμένη, Οι παίδες έχασαν την είσοδό τους στο final-four στις λεπτομέρειες. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε από τους έφηβους, οι οποίοι κατέκτησαν αήττητοι το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι στην τελική φάση θα εκπροσωπήσουν επάξια και την ομάδα μας αλλά και το νησί μας. Οι στόχοι για το μέλλον είναι πολλοί.

Πρώτος στόχος είναι να μεγαλώσουμε κι άλλο την οικογένεια του Πολυκράτη με εγγραφή νέων μελών, εγγραφή περισσοτέρων αθλητών και προσέγγιση περισσοτέρων χορηγών. Επόμενος στόχος είναι η δημιουργία νέων ομάδων που θα διεκδικήσουν νίκες και τίτλους τα επόμενα χρόνια. Τρίτος στόχος είναι η βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στο Κλειστό Γήπεδο Πυθαγορείου. Τέταρτος στόχος η αναβάθμιση των πρωταθλημάτων. Για αυτό μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει μια εκστρατεία ενημέρωσης προς όλους τους γονείς, τους επαγγελματίες και τους φορείς του Πυθαγορείου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, σε συνεννόηση με τον προπονητή μας θα καταρτίσουμε το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν και παράλληλα θα επιδιώξουμε συνάντηση με τα μέλη της Τ.Ε. ΕΟΚ ΣΑΜΟΥ για να ανταλλάξουμε απόψεις, επιδιώκοντας ποιοτικότερα και πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα.

Κλείνοντας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά του εφηβικού τμήματος και στους αγώνες που θα δώσουν στην Αθήνα και στις εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας, τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα τον γιατρό κ Λογοθέτη Μανώλη που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της ένδυσης των αθλητών μας, όλα τα παιδιά που κοπιάζουν καθημερινά στο γήπεδο και τους γονείς που αγκάλιασαν όλη αυτή την προσπάθεια.

Τέλος σας καλούμε στη γιορτή που διοργανώνει η ομάδα μας προς τιμή των εφήβων-πρωταθλητών την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 21:30 στο cafe-bar TEMPO στο Πυθαγόρειο.
Μετά τιμής : Το ΔΣ του ΑΟ Πολυκράτης




http://samossport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: