- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Δράση ενότητα προοπτική: Ευχόμαστε ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ να μην επιρρίψει πάλι ευθύνες στις ομάδες για τη χρήση του Σταδίου Καρλοβάσου

Ερώτηση -Παρεμβάσεις της παράταξης  σχετικά με το δημοτικό συμβούλιο της 15 Μαρτίου
(Α’ δελτίο τύπου)
Η παράταξη μας «Δράση Ενότητα Προοπτική» στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έθεσε μια σειρά θεμάτων και επίκαιρων ερωτημάτων στα προ ημερησίας θέματα.

Σχετικά με την εξέλιξη του έργου αποκατάστασης του χλοοτάπητα γηπέδου Καρλοβάσου ρωτήσαμε αν έχει παραδοθεί σαν έργο από τον εργολάβο αλλά δεν λάβαμε απάντηση. Απορίας άξιο είναι γιατί έγινε προμήθεια 1000 ευρώ για λιπάσματα από το Δήμο για το γήπεδο ενώ την συγκεκριμένη υποχρέωση και δαπάνη έχει αναλάβει ο εργολάβος του γηπέδου.

Ακολούθησαν την γνωστή τακτική τους απαντώντας με αοριστολογίες. Το γήπεδο αυτό το οποίο έχει ακόμη ανάγκη προφύλαξης και αποκατάστασης προφανώς θα δοθεί για χρήση στις ομάδες, μετά από ένα χρόνο… από το ερχόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου αφού εκεί θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε να μην επιρρίψουν πάλι ευθύνες όπως στο πρόσφατο παρελθόν στις ομάδες που θα το χρησιμοποιήσουν εφεξής.

Προφανώς η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ αναλαμβάνει τις ευθύνες της, καλό θα ήταν να το κάνει και γραπτώς πριν την αναχώρηση της για το ταξίδι αναψυχής στον Καναδά.

http://samossport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: