- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ποδόσφαιρο Β' εθνική γυναικών: 4η αγωνιστική εξ. αναβολής Διαγόρας Ραχών Ικαρίας - Αθηναϊκή Α Ε. 2-5

Καλύτερη η ομάδα της Αθηναϊκής ΑΕ επικράτησε δίκαια του Διαγόρα Ραχών με 5-2. Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2΄ με γκολ που πέτυχε η Νταή, οι γηπεδούχες ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα με πέναλτι που κέρδισε η Καλιμούκου, ανετράπη από την τερματοφύλακα της Αθηναϊκής Αντωνοπούλου (στη συγκεκριμένη φάση ο Διαγόρας ζήτησε την αποβολή της Αντωνοπούλου αλλά ο διαιτητής εφαρμόζοντας τους νέους κανονισμούς της έδειξε την κίτρινη κάρτα )το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα η Θεοδωράκη για να κάνει το 1-1.
Στο 12' η Ντζάνη κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε η ίδια δίνοντας και πάλι προβάδισμα στις φιλοξενούμενες με 1-2, στο 27΄ο Διαγόρας ζήτησε πέναλτι και αποβολή, όταν σε σουτ της Ξενάκη η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα αλλά σταμάτησε σε χέρι αμυντικού, ο διαιτητής δεν είδε παράβαση και είπε να συνεχιστεί το παιγνίδι . Το 1- 3 έγινε στο 33΄από την Κρητσιμήλιου, το 1-4 έκανε στο 36΄ η Ματζανα Ηφ., στο 40΄ η Ντζάνη ανέβασε το σκορ σε 1-5, στο 67΄ και στο 73΄η ομάδα των Αθηνών είχε δυο δοκάρια με τις Ματζάνα Μαρία και Στεφάτου, Η ομάδα της Ικαρίας μείωσε σε 2-5 με γκολ που πέτυχε η Παπαϊωάννου
Διαιτητές: Σφέτσιας , Λέκας, Καραμαγκιόλας.
Συνθέσεις
Διαγόρας : Καρίμαλη , Καστανιά, Κατέχη, Ζαννή, Μαλλέ, Παπαϊωάννου, Κουτσού, Κοτσαμπά, Ξενάκη, Θεοδωράκη , Καλιμούκου . (Καρούτσου, Κράτσα, Κάπελλα,Σοφούλη, Χαϊτούλη, Κατέχη).
Αθηναϊκή: Αντωνοπούλου , Νταή, Κρητσίμηλιου, Ματζάνα Η., Πολιτίδη, Στεφάνου , Μουτσολάρη , Ματζάνα, Μπίρλη, Ντζάνη, Τσουκαλά. (Πρελορέντζου, Τσιγκρήλα).

(Νίκος Οικονόμου)
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: