- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Βόλεϊ: ΑΠΣ Ιωνικός - ΑΣΣ Αναγέννηση 1-3

ΑΠΣ Ιωνικός - ΑΣΣ Αναγέννηση 1-3
Τα σετ: 23-25, 25-23, 14-25, 17-25
Αν και χωρίς τις απαιτούμενες προπονήσεις (αφού στο κλειστό Βαθέως γίνονται έργα) η Αναγέννηση κέρδισε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών τον Ιωνικό στο Καρλόβασι με 3-1.
Τα πρώτα δυο σετ ήταν όπως αρμόζει στις δυο ομάδες πόντο πόντο μέχρι το τέλος το 
πρώτο κέρδισαν στα σημεία οι φιλοξενούμενες με 23-25.

Το δεύτερο ήταν καρμπόν με το πρώτο το κέρδισαν οι γηπεδούχες με 25-23 και έκαναν το 1-1. Στο τρίτο ο Ιωνικός έπαθε μπλακ άουτ και η Αναγέννηση δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη το κέρδισαν άνετα με 14-25, με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στο τέταρτο σετ για να το πάρει με 17-25 και να κερδίσει το ματς με 1-3.
ΑΠΣ Ιωνικός(Μαθιός) : Τζουνοπούλου, Τσουβαλία, Τάφα, Χαρινού, Δάλλη, Αθανασίου, Ζέρβα, Μαγγιρίδου, Πατσιμά, Τσουκαλά, Φτενογιάννη, Χατζηνικολάου, Σάρρα, Μακρόγλου.
ΑΣΣ Αναγέννηση (Φαράτσης) : Γκουντιντά Β., Φράγκου, Γκίκα, Κρητικού Ε., Αντουνούσου, Μαραθοκαμπίτου, Υφαντή, Γεροντή, Γκουντιντά Ε., Κνίτη, Κωνσταντέλη, Κρητικού Δ.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: