- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας - ΑΟ Πολυκράτης 2-0 (Φωτο)

Μέτριο παιγνίδι έγινε στο γήπεδο Κοντακαιίκων μεταξύ των ομάδων του Πυθαγόρα και του Πολυκράτη με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς . Το 1-0 πέτυχε ο Σαράντου με σουτ έξω από την περιοχή, στο 21΄ με τον ίδιο τρόπο επετεύχθη και το 2-0 στο 68΄ από τον Μαστρογιάννη .
Οι δυο ομάδες έχασαν και από μια κλασική ευκαιρία να πετύχουν γκολ , ο Πυθαγόρας με τον Τσεβά στο 38΄ ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Δημητρίου αλλά πλάσαρε άουτ και ο Πολυκράτης στο 70΄ με τον Κυριαζή το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας : Καλατζής , Σαπουνάς, Kοντάρας, Ιωαννίδης, Νικολαΐδης, Σαράντου, Τσιομπάι, Καραμαρούδης, Καραμόσχος, Κάρσας , Τσεβάς. Αλλαγές Δριτσάκης, Μαστρογιάννη, Καραδήμος, Μαργαρώνης.

ΑΟ Πολυκράτης: Δημητρίου, Κακάνης Η., Παπουτσογιαννόπουλος, Κουλούρης, Τζιώτης, Παπαχρήστου, Ρίζος, Κυριαζής Α. , Πίττας, Καρύδης, Κυριαζής Ε. Αλλαγές Τζιώτης Β., Κακάνης Ν., Παγουρτζης.

Διαιτητής: Κατόπης
Α΄ Βοηθός διαιτητή: Πασπάτης
Β΄ Βοηθός διαιτητή: Γιώτης
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: