- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Στο Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου Χίου (ΦΟΒ) « Ο Σπανούλης του Αιγαίου» Στέργιος Μυτιληνού

Συμφώνησε σε όλα και υπέγραψε στο Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου Χίου (ΦΟΒ) ο Στέργιος Μυτιληνού , ο μπασκετμπολίστας που η αξία του έχει αναγνωριστεί από συμπαίκτες , αντιπάλους και από το σύνολο του φίλαθλου κοινού από όπου και αν πέρασε, επιστρέφει στη Χίο μετά από τρία χρόνια.
Είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του ΒΑΟΛ από το 2012 μέχρι το 2014 σ αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα Α΄ Χίου , ένα Πρωτάθλημα Αιγαίου το 2013, ένα κύπελλο Χίου και μία αξιοπρεπή αγωνιστική παρουσία στην Γ΄ Εθνική ( 6ος σκόρερ στον 2ο όμιλο Νότου ). 
Ο Μυτιληνού μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ίκαρος Ικαρίας, Νίκη Ρέντη, ΑΕ Ρέντη, Εφηβικά Πανιωνίου, Έσπερος, Αίολος, Ταύρος, Πολυκράτης ΒΑΟΛ Χίου , Α.Ε. Καρλοβάσου και τη νέα σεζόν με τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου Χίου.

Ανακοίνωση ΦΟ.Βροντάδου . Δηλώσεις Μυτιληνού


Το τμήμα Μπάσκετ του ΦΟ.ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ανακοινώνει την μεταγραφή του αθλητή Στεργίου Μυτιληνού από την ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ. Ο Στέργιος ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 11 χρονών στον Ίκαρο Ικάριας και έχει αγωνιστεί στις ομάδες Ίκαρος Ικαρίας, Νίκη Ρέντη, ΑΕ Ρέντη, Εφηβικό Πανιωνίου, Έσπερος, Αίολος, Ταύρος, ΒΑΟΛ ,Α.Ε. Καρλοβάσου. Ο Ικαριώτης παίκτης δεν είναι άγνωστος στο νησί μας, αφού αγωνίστηκε στον παρελθόν για δυο έτη 2012-2014 στην ομάδα του ΒΑΟΛ κερδίζοντας την άνοδο στα μπαράζ για την Γ ’Εθνική, με εξαιρετική παρουσία και τα δυο χρονιά. Στο πλούσιο βιογραφικό του έχει 5 ανόδους με 5 διαφορετικές ομάδες ,πάνω από 10 πρωταθληματα,6 κύπελλα και αμέτρητες πρωτιές πρώτου σκόρερ και θεωρείται όχι άδικα ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ του Αιγαίου και όχι μόνο. Από το 1996 έως το 2005 αγωνίστηκε στα Αθηναϊκά γήπεδα έως και την Β' Εθνική με πολλές ομαδικές και ατομικές διακρίσεις. Το 2006 παίρνει την απόφαση να επιστρέψει για μόνιμη κατοικία στο νησί του την Ικαρία και αγωνιζόμενος με την φανέλα του Ίκαρου έως και το 2010 πραγματοποιεί εξωπραγματικές εμφανίσεις με αποκορύφωμα τους 75 πόντους αγωνιζόμενος 30 λεπτά στο ματς Ίκαρος-Α.Σ. Ελπίδα την αγωνιστική περίοδο 2008-2009. Αυτή την τετραετία κατέκτησε τα πάντα…. Πρωταθλητής και Κυπελλούχος ΣΑΜΟΥ Μέσος όρος 37,6 πόντοι. Το 2011 θα τον βρει στην Σάμο αγωνιζόμενο με τα χρώματα του Α.Ο. Πολυκράτη, Πρωταθλητής ΣΑΜΟΥ με ΑΟ Πολυκράτη Σάμου Μέσος όρος 36,2 πόντοι, άνοδος στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ Το 2012 Συμμετοχή στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ με ΑΟ Πολυκράτη Μέσος όρος 19,30 πόντοι. Συνέβαλε τα μέγιστα στην σωτήρια του ΑΟ Πολυκράτη και ψηφίστηκε σε επίσημη ψηφοφορία πολυτιμότερος παίχτης. Το 2012-2014 αγωνίστηκε στα μέρη μας για λογαριασμό του ΒΑΟΛ, Πρωταθλητής και Κυπελλούχος, άνοδο στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ. Μέσος όρος στην Γ' Εθνική 17.5π . Το 2015-2016 μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην μέση επιστρέφει στην Σάμο αυτή την φορά για την ομάδα της Α.Ε. Καρλοβάσου. Το 2016-2017 επιστρέφει στην ομάδα του νησιού του μετά από αρκετά χρόνια, με σπουδαίες εμφανίσεις οδήγησε τον ΠΑΣ Ίκαρο στο Νταμπλ κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αφήνει τον Ίκαρο με το απολυτό 10 τίτλους στις 10 διεκδικήσεις. Από την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας και αναμένεται να βοηθήσει, με την ποιότητα και την εμπειρία που τον διακρίνει τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων μας. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του ΦΟΒ καλωσορίζουν τον Στέργιο και του εύχονται υγεία, καθώς ομαδική και προσωπική επιτυχία με την ομάδα μας. 

Ο Στέργιος δήλωσε στο fovbc.gr « Θέλω να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό Ι.Μπατή και τον coach Κ.Αμέντα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου με την πρόταση που μου έκαναν και φυσικά ακούγοντας τους στόχους της ομάδας δεν γινόταν να αρνηθώ. Θέλω να υποσχεθώ ότι θα τιμήσω την φανέλα του ΦΟΒ όπως έχω μάθει να κάνω όλα αυτά

Δεν υπάρχουν σχόλια: